Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςITA Airways: Νέες συνδέσεις από Ρώμη και Μιλάνο προς Ηράκλειο, Κέρκυρα και Κεφαλονιά για το καλοκαίρι 2024
Αεροπορικές εταιρείες

ITA Airways: Νέες συνδέσεις από Ρώμη και Μιλάνο προς Ηράκλειο, Κέρκυρα και Κεφαλονιά για το καλοκαίρι 2024

ITA Airways

Οι νέες πτήσεις της ITA Airways μπορούν να αγοραστούν στα κανάλια πωλήσεων της εταιρείας, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου και των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Ξεκινώντας άμεσα, οι νέες εποχικές πτήσεις της ITA Airways για την επερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν 2024 είναι διαθέσιμες προς πώληση. Οι νέες συνδέσεις θα επεκτείνουν περαιτέρω το δίκτυο της εταιρείας και θα μεταφέρουν τους πελάτες της σε Ελλάδα, Ισπανία, Κροατία, καθώς και προς τα μεγάλα ιταλικά νησιά, με απευθείας πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ρώμη Fiumicino και το Διεθνές Αεροδρόμιο Milan Linate του Μιλάνου.

Αναλυτικά, στην αιχμή της ερχόμενης καλοκαιρινής σεζόν, η ITA Airways θα εκτελεί τις ακόλουθες συνδέσεις:

  • από το Ρώμη Fiumicino και το Milan Linate προς τη Ρόδο, την Ίμπιζα, την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, τη Μενόρκα, το Ηράκλειο, την Κέρκυρα, τη Λαμπεντούζα και την Παντελερία
  • από το Ρώμη Fiumicino προς Σπλιτ και Κεφαλονιά.

Οι νέες απευθείας πτήσεις εμπλουτίζουν το εσωτερικό και διεθνές δίκτυο της ITA Airways, προσφέροντας συνδέσεις με τους πιο επιθυμητούς καλοκαιρινούς προορισμούς σύμφωνα με τις ανάγκες των επιβατών της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024