Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔείτε τους εκπληκτικούς χρωματισμούς του πρώτου Airbus A321neo της ITA Airways
Καινοτομία

Δείτε τους εκπληκτικούς χρωματισμούς του πρώτου Airbus A321neo της ITA Airways

Σε μια περίοδο που η βιώσιμη ανάπτυξη και η εφαρμογή τεχνολογιών next-gen είναι πιο κρίσιμες από ποτέ για τον τομέα των ταξιδιών και της φιλοξενίας, η προσθήκη του πρώτου Airbus A321neo στο στόλο της ITA Airways είναι μια πολύ θετική είδηση.

Παίρνει το μπλε χρώμα της ITA Airways και φέρει το όνομα του Massimiliano Rosolino, Ιταλού κολυμβητή και Ολυμπιονίκη το 2000 στο Σίδνεϊ.

Το Airbus A321neo είναι μια σημαντική καινοτομία για την Εταιρεία και η προσθήκη του ενοποιεί περαιτέρω τη στρατηγική του στόλου της ITA Airways για όλα τα Airbus, ο οποίος σήμερα ανέρχεται σε 79 αεροσκάφη και περιλαμβάνει τα νέας γενιάς A220, A320neo, A330neo και A350.

Το A321neo είναι το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας A320neo της Airbus και προσφέρει απαράμιλλη εμβέλεια και επιδόσεις. Αποδοτικό και αθόρυβο, το νέο A321neo προσφέρει 22% χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 ανά θέση και επιτρέπει 50% μείωση του αποτυπώματος θορύβου σε σύγκριση με αεροσκάφη προηγούμενης γενιάς στην κατηγορία του. Είναι το πρώτο στενό αμάξωμα της ITA Airways που διαθέτει διάταξη τριών θέσεων: Business Class (12 θέσεις), Premium Economy (12 θέσεις) και Economy (141 θέσεις εκ των οποίων οι 12 είναι αφιερωμένες στην Comfort Economy).

Το εσωτερικό της καμπίνας, εξ ολοκλήρου σχεδιασμένο από τον Walter de Silva, αποδίδει τέλεια την ιταλική κομψότητα και στυλ. Τα διακριτικά στοιχεία του νέου A321neo περιλαμβάνουν την καμπίνα Airspace με νέα χρώματα και νέα υλικά, τα καθίσματα τελευταίας τεχνολογίας, τον νέο εξατομικευμένο εσωτερικό φωτισμό της ITA Airways και τους κάδους εναέριας θέσης XL.

Επιπλέον, κάθε κάθισμα είναι εξοπλισμένο με το τελευταίας γενιάς σύστημα ψυχαγωγίας βίντεο και ήχου “κατ’ απαίτηση” που διαθέτει οθόνες αφής 17,3″ (Business), 15,6″ (Premium Economy) και 13,3″ (Economy) χαμηλής ανάκλασης με ανάλυση 4K για απλή , ομαλή και διαισθητική εμπειρία χρήστη. Χάρη στο νέο σύστημα IFE, οι επιβάτες θα απολαμβάνουν μια εμπειρία συγκρίσιμη με τις δημοφιλείς εφαρμογές πολυμέσων, με διμηνιαίο προγραμματισμό που αποτελείται από μεγάλη ποικιλία ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, λίστες αναπαραγωγής μουσικής, διαδραστικά παιχνίδια και τρισδιάστατο διαδραστικό χάρτη πτήσης.

Το σύστημα σύνδεσης Wi-Fi επιτρέπει στους επιβάτες να συνδέονται με τη συσκευή τους στο δίκτυο κατά την πτήση και να μεταδίδουν κείμενο, σερφάρισμα ή ροή περιεχομένου, ανάλογα με το πακέτο συνδεσιμότητας που έχουν αγοράσει. Το A321neo θα ενταχθεί στον στόλο μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους για να εξυπηρετεί τα δρομολόγια μεσαίων αποστάσεων της ITA Airways.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024