Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ ITA Airways συναντά τους συνεργάτες της στην Αθήνα
Εκδηλώσεις

Η ITA Airways συναντά τους συνεργάτες της στην Αθήνα

ITA Event

Συνάντηση με τους συνεργάτες της και ανακοίνωση των πτήσεων της πραγματοποίηση η ITA Airways.

Η ITA Airways πραγματοποίησε εκδήλωση για τους συνεργάτες της με τη συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, παρουσία της της πρέσβεως της Ιταλίας, κ. Patrizia Falcinelli. Η ITA Airways εκπροσωπήθηκε από το ελληνικό και το international team πωλήσεων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν ένα MasterClass Ιταλικής Γαστρονομίας από τον Ιταλό Chef Marco Serra και δοκίμασαν τα πιάτα με ιταλικές γεύσεις που ετοίμασε ο Chef.

Η ITA Airways πραγματοποιεί 26 απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις μετ’ επιστροφής από Αθήνα για Ρώμη Fiumicino, εξασφαλίζοντας άνετες συνδέσεις με όλους τους προορισμούς του δικτύου της.
Για την ITA Airways, το 2023 είναι η χρονιά των μεγάλων επενδύσεων στη διηπειρωτική αγορά με την έναρξη νέων απευθείας πτήσεων από Ρώμη Fiumicino προς Ουάσιγκτον (ξεκίνησε στις 2 Ιουνίου), προς Σαν Φρανσίσκο από την 1η Ιουλίου και Ρίο ντε Τζανέιρο που θα εγκαινιαστεί στις 29 Οκτωβρίου.

Με 6 προορισμούς στη Βόρεια Αμερική που εξυπηρετούνται με απευθείας πτήσεις – συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης, της Βοστώνης, Μαϊάμι, Λος Άντζελες καθώς και της Ουάσιγκτον και Σαν Φρανσίσκο που ξεκίνησαν πρόσφατα – οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η πρώτη διεθνής αγορά για την ITA Airways και η πιο στρατηγική αγορά μετά την Ιταλία, καθώς επίσης και η χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό πολιτών ιταλικής καταγωγής. Ως εκ τούτου, οι απευθείας πτήσεις από τη Βόρεια Αμερική προς την Ιταλία δεν αποτελούν μόνο μέσο για αναψυχή και για επαγγελματικά ταξίδια, αλλά και «γέφυρες» που συνδέουν την ευρύτερη Ιταλική κοινότητα στις ΗΠΑ. Η ITA Airways στοχεύει να γίνει ο προτιμώμενος αερομεταφορέας για τις μετακινήσεις μεταξύ Βόρειας Αμερικής και Ιταλίας και, μέσω Ρώμης, με την υπόλοιπη Ευρώπη και τη Μεσόγειο.
Με τους νέους προορισμούς που εγκαινιάστηκαν αυτό το καλοκαίρι από Ρώμη Fiumicino προς Ουάσιγκτον και Σαν Φρανσίσκο, η Εταιρεία στην κορύφωση της καλοκαιρινής περιόδου πραγματοποίησε 122 πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Βόρειας Αμερικής και Ιταλίας.

Η νέα απευθείας πτήση για Ρίο ντε Τζανέιρο που ξεκινάει στις 29 Οκτωβρίου είναι ο δεύτερος προορισμός που εξυπηρετεί η ITA Airways στη Βραζιλία μετά το Σάο Πάολο, θα ενισχύσει περαιτέρω την επέκτασή της στη Νότια Αμερική, σε συνέχεια και των πτήσεων προς Μπουένος Άιρες και Σάο Πάολο που ξεκίνησαν το 2022. Η Νότια Αμερική ήταν πάντα ένας προνομιακός προορισμός για διακοπές των Ιταλών και ο προορισμός με το υψηλότερο ποσοστό πληθυσμού ιταλικής καταγωγής, καθώς και μια στρατηγική αγορά μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες για μετακινήσεις business και cargo.

Με την έναρξη της νέας απευθείας πτήσης προς Ρίο ντε Τζανέιρο, η ITA Airways προσφέρει κατά μέσο όρο 19 εβδομαδιαίες πτήσεις μετ’ επιστροφής μεταξύ Βραζιλίας και Ιταλίας – όλες διαθέσιμες με άνετες συνδέσεις από/προς Αθήνα.

Αυτοί οι νέοι προορισμοί μεγάλων αποστάσεων προστίθενται στους ήδη διαθέσιμους που είναι η Νέα Υόρκη, με συνδέσεις από τα αεροδρόμια της Ρώμης Fiumicino και Malpensa του Μιλάνου, η Βοστώνη, το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες, Ουάσιγκτον, Σαν Φρανσίσκο, Σάο Πάολο, Μπουένος Άιρες, Τόκιο, Νέο Δελχί και Malè (Μαλδίβες) που πραγματοποιούνται από το Fiumicino της Ρώμης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024