Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΠροσωρινή απαγόρευση της κολύμβησης σε όλες τις ακτές της Μαγνησίας εκτός από Σποράδες
Απογόρευση κολύμβησης

Προσωρινή απαγόρευση της κολύμβησης σε όλες τις ακτές της Μαγνησίας εκτός από Σποράδες

Από την απαγόρευση κολύμβησης εξαιρούνται οι ακτές των Βόρειων Σποράδων, δηλ της Σκιάθου, Σκόπελου, και Αλοννήσου σύμφωνα με τη Διεύθυνση Υδάτων Θεσσαλίας.

Την προσωρινή απαγόρευση κολύμβησης σε όλες τις ακτές της Μαγνησίας με εξαίρεση αυτές των Βορείων Σποράδων, δηλ της Σκιάθου, Σκοπέλου, και Αλοννήσου αλλά και των τριγύρω μικρών νησιών αποφάσισε λόγω των πρόσφατων πλημμυρών, η Διεύθυνση Υδάτων Θεσσαλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H Διεύθυνση Υδάτων Θεσσαλίας, βάσει του άρθρου 8 της με αριθμό Η.Π.8600/416/Ε103/23-2-2009 ΚΥΑ (ΦΕΚ.Β’/356/26-2-2009) «Ποιότητα και μέτρα διαχείρισης των υδάτων κολύμβησης, σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της οδηγίας 2006/7/ΕΚ «σχετικά με τη διαχείριση της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης … », στο πλαίσιο των διαχειριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση των εκτάκτων περιστάσεων που προέκυψαν μετά από τις πρόσφατες πλημμύρες, ανακοινώνει ότι:

Εφαρμόζεται προσωρινή απαγόρευση της κολύμβησης σε όλες τις ακτές κολύμβησης των Π. Ε. Λάρισας και Μαγνησίας (με εξαίρεση τις ακτές των Βορείων Σποράδων), λόγω της αδυναμίας πραγματοποίησης δειγματοληψιών για την εξακρίβωση της καταλληλότητας των υδάτων για κολύμβηση στις ακτές του δικτύου. Έως ότου υπάρξει η δυνατότητα εργαστηριακής επιβεβαίωσης της ποιότητας των υδάτων των ακτών για κολύμβηση, συνιστάται η αποφυγή της κολύμβησης στις ακτές των Π. Ε. Λάρισας και Μαγνησίας. Οι ακτές των Βορείων Σποράδων (Σκιάθος, Σκόπελος και Αλόννησος) εξαιρούνται της απαγόρευσης κολύμβησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024