Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΜε τουριστικό ενδιαφέρον το 2ο Συνέδριο Social Media World
Τουρισμός & Social Media

Με τουριστικό ενδιαφέρον το 2ο Συνέδριο Social Media World

Το Social Media World της Smart Press, με περίσσοτερες από 2.000 συμμετοχές στην προηγούμενη διοργάνωση, φιλοδοξεί να εδραιωθεί ως το κορυφαίο forum σχετικά με την χρήση των Social Media από τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Το Social Media World της Smart Press, που γίνεται την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013, με περισσότερες από 2.000 συμμετοχές στην προηγούμενη διοργάνωση, φιλοδοξεί να εδραιωθεί ως το κορυφαίο forum σχετικά με την χρήση των Social Media από τις ελληνικές επιχειρήσεις. Παράλληλα με το συνέδριο θα διεξαχθούν μία σειρά από εκπαιδευτικά workshops βασισμένα σε θέματα ψηφιακής επικοινωνίας τα οποία είναι ελεύθερα προς όλους, όπως και η παρακολούθηση του συνεδρίου.

Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα που δέχονται, παρέχουν, αξιοποιούν ή σκέφτονται να αξιοποιήσουν marketing υπηρεσίες με εργαλεία και τεχνικές social media, από σχεδόν όλους τους κλάδους, όπως: Βιομηχανία, Μεταποίηση, Eμπόριο, Τουρισμός, Φιλοξενία, Μεταφορές, Υπηρεσίες, Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Ηλεκτρονικά, Πληροφορική, Θέαμα, Internet.

Στις εργασίες του θα συμμετάσχουν ανώτερα και ανώτατα εταιρικά στελέχη, υπεύθυνοι τμημάτων εταιρειών, επαγγελματίες αλλά και φοιτητές με επαγγελματική ειδίκευση και εργασιακό πεδίο σε: Marketing, Branding, Social Media, Customer Service, e-Commerce, Online & Direct marketing, Sales, CRM, SW & Web Development, Graphic Design, Advertising.

Το συνέδριο, που γίνεται φέτος για δεύτερη φορά στο ξενοδοχείο Divani Caravel, παρουσιάζει τουριστικό ενδιαφέρον, καθώς ομιλητής θα είναι και ο κ. Δημήτρης Σερίφης, CEO της Nelios.com, ο οποίος στην ομιλία του θα αναπτύξει τις βέλτιστες πρακτικές για τη χρήση των Social Media από τουριστικές επιχειρήσεις μέσα από μία σειρά case studies πελατών της εταιρείας.

Επίσης, στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων του συνεδρίου θα διεξαχθεί workshop από το παράρτημα του IFITT στην Ελλάδα, όπου ειδικοί από τους σημαντικότερους κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας θα εξηγήσουν στο κοινό πως μπορούν να εκμεταλευτούν τη χρήση των Social Media.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024