Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΚυκλοφόρησε η ετήσια έκδοση του Tourist Guide of Greece 2019
Τουριστικοί οδηγοί

Κυκλοφόρησε η ετήσια έκδοση του Tourist Guide of Greece 2019

Δόθηκε ιδιαίτερη έµφαση στον εµπλουτισµό της ύλης µε τις σύγχρονες τάσεις τουρισµού, ώστε να παρέχει στους χρήστες του αξιόπιστη και ολοκληρωµένη πληροφόρηση για κάθε τοµέα τουρισµού που προσφέρεται στη χώρα µας.

Η βελτιωµένη και εκλεπτυσµένη έκδοση του οδηγού “Tourist Guide of Greece 2019” περιλαµβάνει ανεξαιρέτως όλες  τις επιχειρήσεις της χώρας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισµού, τουριστικούς οργανισµούς, καθώς και χρηστικές  πληροφορίες για τους επαγγελµατίες του χώρου.

Εκτός των παραπάνω, δόθηκε ιδιαίτερη έµφαση στον εµπλουτισµό της ύλης µε τις σύγχρονες τάσεις τουρισµού, ώστε να παρέχει στους χρήστες του αξιόπιστη και ολοκληρωµένη πληροφόρηση για κάθε τοµέα τουρισµού που προσφέρεται στη χώρα µας.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται σε θεµατικές ενότητες, όπως πολιτιστικός τουρισµός, θρησκευτικός, θαλάσσιος, συνεδριακός, αθλητικός, γαστρονοµικός κ.ά.

Ο οδηγός απευθύνεται στους επαγγελµατίες του τουρισµού και διανέµεται στο εξωτερικό, όπως σε εκθέσεις, Tour Operators, αίθουσες αεροδροµίων κ.λπ. Ο ειδικά σχεδιασµένος πίνακας περιεχοµένων του οδηγού διευκολύνει το χρήστη να ανατρέξει άµεσα στην πληροφορία που αναζητά.

Ο Tourist Guide of Greece δραστηριοποιείται από το 1972 στις τουριστικές εκδόσεις και στην οργάνωση ελληνικών περιπτέρων σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού. Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι η έγκυρη πληροφόρηση του κοινού σχετικά με τον ελληνικό Τουρισμό και η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες της, αναλαμβάνοντας τη διαφήμιση, προβολή και προώθηση των τουριστικών επιχειρήσεων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με γνώμονα την καλύτερη ποιότητα σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ως εκ τούτου, πέρα από την έντυπη διαφήμιση, η εταιρεία αναλαμβάνει την επιπλέον προβολή των επιχειρήσεων-πελατών της στο εξωτερικό, μέσα από τη συμμετοχή της σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού ή με τη διοργάνωση εκθεσιακών χώρων για λογαριασμό των πελατών, προωθώντας τις business to business συνεργασίες μεταξύ Ελλήνων τουριστικών επιχειρηματιών και Tour Operators του εξωτερικού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024