Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔύο νέα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη από την Oneiron Hospitality Services
Ξενοδοχεία

Δύο νέα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη από την Oneiron Hospitality Services

Ο Όμιλος ξενοδοχείων Philian Hotels & Resorts δημιουργεί μία νέα εταιρεία, ειδική στις υπηρεσίες Management και Marketing.

Ο Όμιλος ξενοδοχείων Philian Hotels & Resorts υποδέχεται την Oneiron Hospitality Services, το νέο brand του Ομίλου. Ο Όμιλος δημιουργεί μία νέα εταιρεία, ειδική στις υπηρεσίες Management και Marketing.

Οι υπηρεσίες Sales & Marketing, με σκοπό τη μέγιστη απόδοση και δημιουργία στρατηγικής ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ξενοδοχείου είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά της της νέας εταιρείας. Στόχος η αύξηση της κερδοφορίας των ξενοδοχειακών μονάδων που ανήκουν σε αυτήν.

Η Oneiron Hospitality Services έχει ήδη δύο νέα project στην ατζέτα της. Αυτά είναι δύο νέα ξενοδοχεία Α’ κατηγορίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έχοντας αναλάβει από την αρχή τα συμβόλαια, τις μελέτες, την υλοποίηση και την κατασκευή των μονάδων, όσο και το πλήρες management με το ξεκίνημα της λειτουργίας τους στις αρχές του 2015, μπαίνει δυναμικά στο χώρο.

H Philian Hotels & Resorts μετρά ήδη 8 ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα, τα δύο από αυτά στη Θεσσαλονίκη, το Plaza Hotel στα παραδοσιακά Λαδάδικα και το Galaxy Hotel στο Ωραιόκαστρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024