Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕιδικό ενημερωτικό – προωθητικό υλικό από το Δήμο Χερσονήσου προς τις επιχειρήσεις της περιοχής
Προώθηση προορισμού

Ειδικό ενημερωτικό – προωθητικό υλικό από το Δήμο Χερσονήσου προς τις επιχειρήσεις της περιοχής

Καθώς η αντιδημαρχία Τουρισμού & Απασχόλησης του Δήμου Χερσονήσου θεωρεί ότι η ενημέρωση των επισκεπτών της περιοχής είναι πολύ σημαντική τόσο στην προβολή και ανάπτυξη της ενδοχώρας της περιοχής, όσο και στην ανάδειξη του πολιτισμού, των ηθών και των εθίμων, καλεί όσους δεν έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τη λήψη του υλικού να το δηλώσουν άμεσα.

Η αντιδημαρχία Τουρισμού & Απασχόλησης του Δήμου Χερσονήσου, στην προσπάθεια της να προωθήσει τα ιδιαίτερα σημεία ενδιαφέροντος του δήμου, δίνοντας έμφαση στην ενδοχώρα και σε πτυχές της περιοχής που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές στους επισκέπτες της, έχει δημιουργήσει ειδικό ενημερωτικό – προωθητικό υλικό. Το υλικό αυτό, προσπαθώντας να προβάλλει το σημαντικό αυτό πλεονέκτημα της πολυμορφικότητας του Δήμου Χερσονήσου, περιλαμβάνει φωτογραφίες, video, σημεία ενδιαφέροντος συνοδευόμενα από κείμενα, και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, και έχει τη δυνατότητα να το μοιραστεί με τις ξενοδοχειακές μονάδες και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Χερσονήσου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
 
Το υλικό αυτό ο Δήμος το παρέχει μέσω ενός cloud link, προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν οι ενδιαφερόμενοι σε τυχόν info-channels των δωματίων τους, ή σε σημεία του ξενοδοχείου όπου θα μπορούσε να προβληθεί.
 
Η αντιδημαρχία Τουρισμού & Απασχόλησης του Δήμου Χερσονήσου, θα ήθελε να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να προβάλλουν το ενημερωτικό – προωθητικό υλικό. Τα ξενοδοχεία που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμά του είναι τα παρακάτω:
 
Albatros Spa Resort Hotel
Aldemar Resorts
Alexander Beach Hotel & Village
Amirandes Grecotel Exclusive Resort
Anissa Beach Resort
Atlantica Sensatori Resort
Cactus Hotels
Central Hersonissos Hotel
Creta Maris Beach Resort
Diamond Apts & Suites
Elysium Boutique Hotel
Erato Hotel
Eurohotel
Galaxy Villas
Gouves Waterpark Holiday Resort
Hersonissos Village Hotel – Bungalows
Ikaros Beach Luxury Resort & Spa
Klery Studios
Klio Apart Hotel
Koutouloufari Village Holiday Club
Lyttos Beach Hotel
Mari-Kristin Beach Hotel
Marilisa Hotel
Marina Beach Hotel
Mitsis Laguna Resort & Spa
Palmera Beach Hotel & Spa
St. Constantin Hotel
Star Beach Village
Sunset Apartments & Suites
 
Καθώς η αντιδημαρχία Τουρισμού & Απασχόλησης του Δήμου Χερσονήσου θεωρεί ότι η ενημέρωση των επισκεπτών της περιοχής είναι πολύ σημαντική τόσο στην προβολή και ανάπτυξη της ενδοχώρας της περιοχής, όσο και στην ανάδειξη του πολιτισμού, των ηθών και των εθίμων, καλεί όσους δεν έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να το δηλώσουν άμεσα.
 
Παρακαλείται κάθε ενδιαφερόμενος που θα ήθελε να του αποσταλεί το υλικό, να απαντήσει θετικά στο tourism@hersonisos.gr ή στο tourismhersonissos@gmail.com, ώστε να του προωθηθεί το υλικό το συντομότερο.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024