Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΞεκινά η αντικατάσταση της γέφυρας στο Πόρτο Κουφό
Υποδομές

Ξεκινά η αντικατάσταση της γέφυρας στο Πόρτο Κουφό

Η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου υπέγραψε σύμβαση για ένα έργο 2 εκατ. ευρώ στο Πόρτο Κουφό. Το έργο περιλαμβάνει την καθαίρεση υφιστάμενου κιβωτοειδούς οχετού και την κατασκευή ενός νέου με συνοδά έργα.

Υπογράφηκε από την Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου, η σύμβαση για το έργο «Καθαίρεση και κατασκευή κιβωτοειδούς οχετού επί της επαρχιακής οδού στο ύψος του Π. Κουφό».

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 2.000.000,00 ευρώ, αφορά σε καθαίρεση υφιστάμενου δίδυμου κιβωτοειδούς οχετού, από οπλισμένο σκυρόδεμα επί της Επαρχιακής Οδού του κυκλώματος Σιθωνίας στο ύψος  του  Πόρτο  Κουφό και την κατασκευή ενός νέου κιβωτοειδούς οχετού με συνοδά έργα προστασίας των πρανών του ρέματος και του τεχνικού, καθώς επίσης και κατασκευή τάφρων αποστράγγισης των παρακείμενων περιοχών.

Σχετικά με την εκτέλεση  των εργασιών η κ. Ζωγράφου δήλωσε τα εξής:

«Έργο πνοής για το Πόρτο Κουφό και ολόκληρη τη Σιθωνία υπογράψαμε σήμερα, συνεχίζοντας έτσι τις δράσεις, που αφορούν σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή με σκοπό τη θωράκισή της από συνέπειες λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.

 Παράλληλα, προχωράμε σε μελέτες αντιπλημμυρικών έργων σε διάφορα σημεία του Νομού, με στόχο την ασφάλεια της ζωής πολιτών και της περιουσίας τους, ενώ στη συνέχεια θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξεύρεση πόρων χρηματοδότησης των έργων που θα προκύψουν από τις μελέτες αυτές.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κ.Μ Απόστολο Τζιτζικώστα για την στήριξή του στην προσπάθειά μας και τις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΠΕΧ για τη συνεργασία και τη συνέπειά τους».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

11/12/2023
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023