Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαΛύσεις δικτυακής ασφάλειας gateProtect στην Cretan Holidays από την EneraNET
Τεχνολογία

Λύσεις δικτυακής ασφάλειας gateProtect στην Cretan Holidays από την EneraNET

Για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια στα κεντρικά γραφεία της Cretan Holidays SA τοποθετήθηκε η xUTM GPA-250, η οποία προστατεύει το κεντρικό τοπικό δίκτυο από εσωτερικές και εξωτερικές απειλές μέσω Application Level Firewall, Intrusion Prevention System / Intrusion Detection System, Anti-Virus/SPAM Gateway, Web content filtering, DMZ, Connection Tracking, Single Sign on κ.ά.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το έργο εγκατάστασης και παραμετροποίησης των λύσεων δικτυακής ασφάλειας στις υποδομές δικτύου της Cretan Holidays SA. Με την τοποθέτηση των συστημάτων xUTM της gateProtect η Cretan Holidays SA θωρακίζει το δίκτυο της από κάθε απειλή και παράλληλα διασύνδεει τα υποκαταστήματα και τους εξωτερικούς συνεργάτες της με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία.

“Η επιλογή των λύσεων της gateProtect έγινε ύστερα από μια αναλυτική ενημέρωση και παρουσίαση των προϊόντων της από IT-Consultant της EneraNET. Η κονσόλα κεντρικής διαχείρισης eGUI της gateProtect μέσω της οπτικοιποίησης κανόνων μας εντυπωσίασε και ο απαιτούμενος χρόνος διαχείρισης και παραμετροποίησης περιορίζεται στο ελάχιστο.
Με την άψογη τεχνική υποστήριξη και πολύτιμη συμβουλευτική της, η EneraNET συνέβαλε καθοριστικά στον σχεδιασμό του επιπέδου ασφάλειας που επιθυμούμε”, δήλωσε ο κ. Άρης Τσαγκαράκης, IT Manager της Cretan Holidays SA.

Το ταξιδιωτικό γραφείο Cretan Holidays SA / Κ. Μπαντουβάς ΑΕ ιδρύθηκε το 1972 στο Ηράκλειο Κρήτης και σήμερα διαθέτει πέντε υποκαταστήματα σε Κρήτη, Κώ και Κάρπαθο. Απασχολεί πάνω από 75 άτομα προσωπικό και μόνο το 2011 καλωσόρισε πάνω από 162.000 επισκέπτες. Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία του εξωτερικού, όπως τα: L/Tur, FTI, Phoenix Reisen, BigXtra, Ferien, Ailleurs, Sunweb κ.ά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024