Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑίσιο τέλος για τον Περικλή Παναγόπουλο

Αίσιο τέλος για τον Περικλή Παναγόπουλο

Στο σπίτι του στο Καβούρι βρίσκεται από τις 3 τα ξημερώματα περίπου ο εφοπλιστής κ. Περικλής Παναγόπουλος, τον οποίο άφησαν ελεύθερο οι απαγωγείς στην περιοχή του Ασπροπύργου. Σύμφωνα με τα […]

Στο σπίτι του στο Καβούρι βρίσκεται από τις 3 τα ξημερώματα περίπου ο εφοπλιστής κ. Περικλής Παναγόπουλος, τον<...> οποίο άφησαν ελεύθερο οι απαγωγείς στην περιοχή του Ασπροπύργου. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία ο κ. Παναγόπουλος εντοπίστηκε από πλήρωμα περιπολικού του τμήματος Χαϊδαρίου να κάθεται σε παγκάκι, σε πάρκινγκ πάνω στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, μεταξύ Σκαραμαγκά και Δαφνίου. Ο 74χρονος εφοπλιστής φορούσε φόρμα και μπουφάν που του είχαν δώσει, προφανώς, οι απαγωγείς.

Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου ενώ ο ίδιος τους είπε ότι ήταν καλά και ζήτησε να μιλήσει στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του. Από εκεί τον πήρε αυτοκίνητο της Ασφάλειας και τον παρέδωσε στη σύζυγό του μετά από ραντεβού που είχαν δώσει στο δρόμο, καθώς η κ. Παναγοπούλου έφυγε αμέσως από το Καβούρι και πήγε να τον παραλάβει.

Ο εφοπλιστής μεταφέρθηκε στο σπίτι του όπου περίμενε ήδη ο προσωπικός του γιατρός και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, τουλάχιστον για αυτές τις ώρες. Στο σπίτι του εφοπλιστή μετέβησαν και αξιωματικοί της Ασφάλειας αλλά λόγω της ταλαιπωρίας δεν του πήραν κατάθεση, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα το πρωί.

Σημειώνεται ότι χθες το πρωί είχαν παραδοθεί τα λύτρα από τη σύζυγο του εφοπλιστή σε περιοχή της Βοιωτίας, κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Από τη στιγμή της απελευθέρωσης ξεκίνησε η δεύτερη φάση της υπόθεσης που αφορά στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024