Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΚρίσιμες ώρες για τον Π. Παναγόπουλο
Δραματική έκκληση προς τους απαγωγείς από τη σύζυγο

Κρίσιμες ώρες για τον Π. Παναγόπουλο

Κρίσιμα θεωρούνται τα επόμενα 24ωρα για την υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή κ. Περικλή Παναγόπουλου, ενώ με ιδιαίτερη προσοχή διεξάγονται οι έρευνες της αστυνομίας. Δραματική έκκληση προς τους απαγωγείς του συζύγου […]

Κρίσιμα θεωρούνται τα επόμενα 24ωρα για την υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή κ. Περικλή Παναγόπουλου, ενώ με ιδιαίτερη προσοχή διεξάγονται<...> οι έρευνες της αστυνομίας.

Δραματική έκκληση προς τους απαγωγείς του συζύγου της απηύθυνε το βράδυ της Παρασκευής η σύζυγος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Η κα Κατερίνα Παναγοπούλου δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ ότι οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί της τα τελευταία δύο 24ωρα. “Απευθύνω δραματική έκκληση να επικοινωνήσουν μαζί μου” είπε.

Κάλεσε τους απαγωγείς να αφήσουν ελεύθερο τον σύζυγό της, λέγοντας ότι είναι έτοιμη να πάει εκείνη στη θέση του. Την ίδια έκκληση, απηύθυνε μιλώντας και σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Μετά τις εκκλήσεις της συζύγου του οι απαγωγείς επικοινώνησαν μαζί της και απομένει να ορίσουν το τελικό σημείο παράδοσης των λύτρων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024