Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΑυξημένες κρατήσεις από τη βρετανική αγορά

Αυξημένες κρατήσεις από τη βρετανική αγορά

Αύξηση 2% παρουσιάζουν οι κρατήσεις για προορισμούς στην Ελλάδα το 2002, σύμφωνα με τα στοιχεία των μεγάλων Tour Operators της Βρετανίας που συγκέντρωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού. Στη θετική αυτή […]

Αύξηση 2% παρουσιάζουν οι κρατήσεις για προορισμούς στην Ελλάδα το 2002, σύμφωνα με τα στοιχεία των μεγάλων<...> Tour Operators της Βρετανίας που συγκέντρωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού. Στη θετική αυτή εξέλιξη συνετέλεσαν δύο λόγοι: Το ελληνικό τουριστικό προϊόν είναι όπως το αποκαλούν οι Βρετανοί Τour Operators "good value for money" προσφέροντας νέες υπηρεσίες που ο τουρίστας έχει αγοράσει μέσα από το πακέτο.
Δεύτερον, η θετική αυτή εξέλιξη οφείλεται και στην επιθετική πολιτική των Τ.Οs για την Ελλάδα. όπως προκύπτει από τους πίνακες που επισυνάπτονται το δυναμικό των εν λόγω Τ.Οs έχει αυξηθεί και σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις έχει διπλασιαστεί τα τελευταία δύο χρόνια.
Τα θετικά αποτελέσματα συνδέονται με τη θετική εικόνα που υπάρχει αυτή τη περίοδο στην βρετανική αγορά για την Ελλάδα.
Δύο έγκριτες και μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες η Sunday Τimes και η Sunday Telegraph συμπεριέλαβαν πρόσφατα στις εκδόσεις τους τετρασέλιδα αφιερώματα για την τουριστική Ελλάδα, ενώ ανάλογα αφιερώματα έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα και από άλλες εφημερίδες.

Συμμετοχή του ΕΟΤ στην έκθεση Travel Show

Πέρα από την προβολή στην βρετανική αγορά, δυναμικό είναι το ξεκίνημα για τη προβολή στην αγορά των ΗΠΑ, αφού ο ΕΟΤ θα συμμετάσχει στην ετήσια τουριστική έκθεση Travel Show, που οργανώνει η διεθνούς κύρους εφημερίδα L.A. TIMES στο Λος Αντζελες στις 16 και 17 Φεβρουαρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024