Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςHolland America Line: Νέα επική κρουαζιέρα Pole-to-Pole και ο Γύρος του Κόσμου σε 124 μέρες
Κρουαζιέρες

Holland America Line: Νέα επική κρουαζιέρα Pole-to-Pole και ο Γύρος του Κόσμου σε 124 μέρες

(Από Αριστερά): Το πλοίο Volendam και το πλοίο Zuiderdam

Το 2025, η Holland America Line θα ξεκινήσει δύο εξαιρετικά ταξίδια: μια κρουαζιέρα Pole-to-Pole 133 ημερών και ένα παγκόσμιο ταξίδι 124 ημερών. Η κρουαζιέρα Pole-to-Pole θα εξερευνήσει απομακρυσμένες περιοχές της Αρκτικής και της Ανταρκτικής, ενώ το παγκόσμιο ταξίδι θα διασχίσει έξι ηπείρους, επισκεπτόμενοι 62 λιμάνια σε 32 χώρες.

Η Holland America Line θα πραγματοποιήσει την πρώτη επική κρουαζιέρα Grand Voyage “Pole-to-Pole” διάρκειας 133 ημερών ξεκινώντας και επιστρέφοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2025, όπως και το Grand World Voyage 2025 διάρκειας 124 ημερών σύμφωνα με ανακοίνωση του Προέδρου της κ. Gus Antorcha στο Zuiderdam.

Η πρωτοποριακή κρουαζιέρα Pole-to-Pole 133 ημερών της Holland America Line, που θα γίνει με το πλοίο Volendam,είναι ένα ταξίδι που γίνεται μια φορά στη ζωή και μεταφέρει τους επιβάτες από την παγωμένη Αρκτική στην παγωμένη Ανταρκτική, καλύπτοντας μερικές από τις πιο απομακρυσμένες και παρθένες περιοχές στη Γη. Αυτό το ταξίδι όχι μόνο θα επιδείξει την απίστευτη ποικιλομορφία του πλανήτη μας, αλλά θα προσφέρει επίσης στους επιβάτες μοναδικές ευκαιρίες να εξερευνήσουν και να μάθουν για αυτές τις πολικές περιοχές.

Ξεκινώντας από τη βόρεια πόλη Tromsø της Νορβηγίας, η κρουαζιέρα θα περιηγηθεί στα νερά της Αρκτικής, επισκεπτόμενοι προορισμούς όπως το Σβάλμπαρντ, η Γροιλανδία και η Καναδική Αρκτική. Στη συνέχεια, το πλοίο θα κατευθυνθεί νότια, περνώντας από το κανάλι του Παναμά, πριν συνεχίσει προς την άκρη της Νότιας Αμερικής, όπου θα πλεύσει γύρω από το Cape Horn και θα εξερευνήσει τη νοτιότερη πόλη, την Ushuaia. Τέλος, το ταξίδι θα ολοκληρωθεί με μια συναρπαστική αποστολή στην Ανταρκτική, όπου οι επιβάτες μπορούν να παρακολουθήσουν την ανέγγιχτη ομορφιά αυτής της παγωμένης ερημιάς.

Για όσους πάντα ονειρευόντουσαν να κάνουν τον γύρο του πλανήτη, το παγκόσμιο ταξίδι Grand World Voyage 124 ημερών, που θα γίνει με το πλοίο Zuiderdam, προσφέρει μια απαράμιλλη ευκαιρία να το κάνουν με στυλ. Αυτό το επικό ταξίδι θα μεταφέρει επιβάτες σε έξι ηπείρους, επισκέπτοντας εντυπωσιακά 62 λιμάνια σε 32 χώρες και παρέχοντας μια καθηλωτική εμπειρία που ξεπερνά τις παραδοσιακές κρουαζιέρες. Αναχωρώντας από το Fort Lauderdale της Φλόριντα, το παγκόσμιο ταξίδι θα οδηγήσει τους ταξιδιώτες σε μια αξέχαστη περιπέτεια στον Ατλαντικό, με στάσεις στην Καραϊβική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Αυστραλία και τον Νότιο Ειρηνικό. Το ταξίδι περιλαμβάνει στάσεις σε εμβληματικούς προορισμούς όπως το Σίδνεϊ, το Χονγκ Κονγκ, το Ντουμπάι και την Αθήνα, καθώς και λιγότερο γνωστά πετράδια όπως οι Μαλδίβες, οι Σεϋχέλλες και το Νησί του Πάσχα.

Εκτός από την εμπειρία πολυτέλειας στο πλοίο, η Holland America Line δεσμεύεται να παρέχει καθηλωτικές εκδρομές στην ξηρά που επιτρέπουν στους επιβάτες να εξερευνήσουν τον πλούσιο πολιτισμό, την ιστορία και τη φυσική ομορφιά κάθε προορισμού. Από το έλκηθρο με σκύλους στην Αρκτική μέχρι την κολύμβηση με αναπνευστήρα στις Μαλδίβες, αυτές οι κρουαζιέρες προσφέρουν μια πληθώρα μοναδικών εμπειριών που καλύπτουν κάθε γούστο και προτίμηση.

Μεγάλο Ραντεβού στη Βαρκελώνη

Στις 24 Απριλίου 2025, δηλ ακριβώς σε δύο χρόνια από σήμερα, το Volendam και το Zuiderdam θα συναντηθούν στη Βαρκελώνη της Ισπανίας για μια κοινή ολονύκτια διανυκτέρευση, φέρνοντας μαζί τα δύο Grand Voyage σε μια μεγάλη γιορτή. Ειδικές εορταστικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν και τα δύο πλοία θα σηματοδοτήσουν την αφορμή της τέλεια προγραμματισμένης διπλής επίσκεψης.

«Ο λεπτομερής σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε σε αυτό το ταξίδι για να διασφαλίσουμε ότι επισκεπτόμαστε προορισμούς όταν ο καιρός είναι ευνοϊκός και συμπεριλάβαμε τοποθεσίες που είναι περιζήτητες όπως ο ποταμός Αμαζόνιος, η Γροιλανδία και η Ισλανδία, εκτός από την Ανταρκτική και την Αρκτική», είπε ο Paul Grigsby αντιπρόεδρος για την ανάπτυξη και τον προγραμματισμό δρομολογίων για την Holland America Line. «Δημιουργήσαμε δύο ταξίδια που παραμένουν στα λιμάνια για αξέχαστες στιγμές και αρκετές διανυκτερεύσεις. Το χρονομετρήσαμε, ώστε τα δύο ταξίδια να συναντηθούν για να μοιραστούν μια διανυκτέρευση στη Βαρκελώνη.»

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024