Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΞεκινά στις 10 Μαρτίου το πρόγραμμα περιήγησης από το Δήμο Χανίων
Προορισμός

Ξεκινά στις 10 Μαρτίου το πρόγραμμα περιήγησης από το Δήμο Χανίων

Σκοπός του πρότυπου προγράμματος 'Γνωρίζω & Σέβομαι την πόλη μου: Ταξίδι στην Ιστορία, στα Σοκάκια, τις Μνήμες και τα Χρώματα της πόλης των Χανίων', είναι να δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους και στους επισκέπτες της πόλης να περιηγηθούν και να γνωρίσουν την ιστορία, τα μνημεία και τον πολιτισμό του τόπου.

Γνωρίζω & Σέβομαι την πόλη μου: Ταξίδι στην Ιστορία, στα Σοκάκια, τις Μνήμες και τα Χρώματα της πόλης των Χανίων”, ονομάζεται το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων στην παλιά πόλη αλλά και σε άλλα σημεία υψηλού πολιτιστικού/τουριστικού ενδιαφέροντος των Χανίων που υλοποιεί –για δεύτερη συνεχή χρονιά- ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς του πολιτισμού και τουρισμού.

Το εν λόγω πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 και θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή – έως το τέλος Μαΐου 2013 με ώρα έναρξης της κάθε ξενάγησης στις 11.00 το πρωί. Κατά τη διάρκεια των τριών αυτών μηνών θα πραγματοποιηθούν 11 συνολικά ξεναγήσεις.

Σκοπός του εν λόγω πρότυπου Προγράμματος, όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης είναι “να δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους, αλλά και στους επισκέπτες της πόλης των Χανίων, να περιηγηθούν και να γνωρίσουν την ιστορία, τα μνημεία και τον πολιτισμό του τόπου μας”.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιοτική παροχή της υπηρεσίας ξενάγησης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024