Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ τουριστικός τομέας της Σαγκάης εισπράττει δισεκατομμύρια κατά το Φεστιβάλ Άνοιξης
Προορισμός

Ο τουριστικός τομέας της Σαγκάης εισπράττει δισεκατομμύρια κατά το Φεστιβάλ Άνοιξης

Διαδικτυακές εκθέσεις και παραστάσεις που φιλοξενούνται από τοπικά μουσεία, γκαλερί τέχνης και άλλους δημόσιους πολιτιστικούς χώρους προσέλκυσαν περισσότερους από 3,2 εκατ. θεατές και συμμετέχοντες.

Η Σαγκάη δέχτηκε σχεδόν 11 εκατ. επισκέπτες και συγκέντρωσε πάνω από 17,7 δισ. γιουάν (περίπου 2,8 δισ. δολ.) κατά τη διάρκεια της φετινής γιορτής της Άνοιξης, δήλωσαν οι τοπικές αρχές την περασμένη Κυριακή.

Κατά τη διάρκεια της επταήμερης εθνικής εορτής από τις 31 Ιανουαρίου, η Σαγκάη πραγματοποίησε περίπου 500 πολιτιστικές και τουριστικές δραστηριότητες με θέμα τις άυλες πολιτιστικές κληρονομιές, δήλωσε η Δημοτική Διοίκηση Πολιτισμού και Τουρισμού της Σαγκάης.

Όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr, οι επισκέπτες συμμετείχαν σε διάφορες εορταστικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν σε αρχαίες πόλεις, μουσεία, γκαλερί τέχνης και άλλα τουριστικά αξιοθέατα.

Εν τω μεταξύ, διαδικτυακές εκθέσεις και παραστάσεις που φιλοξενούνται από τοπικά μουσεία, γκαλερί τέχνης και άλλους δημόσιους πολιτιστικούς χώρους προσέλκυσαν περισσότερους από 3,2 εκατ. θεατές και συμμετέχοντες.

Οι άνθρωποι έμαθαν επίσης ενδιαφέροντα στοιχεία για τα αιλουροειδή, όπως οι τίγρεις, μέσω μιας διαδικτυακής έκθεσης που πραγματοποιήθηκε από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Σαγκάης. Αυτό το κινεζικό σεληνιακό νέο έτος, που πέφτει την 1η Φεβρουαρίου, είναι επίσης το Έτος της Τίγρης, σύμφωνα με την παραδοσιακή ζωδιακή κουλτούρα των ζώων.

Οι διακοπές του Ανοιξιάτικου Φεστιβάλ έφεραν στην πόλη μια ραγδαία αύξηση της κατανάλωσης. Το μέσο ποσοστό πληρότητας των ξενοδοχείων της Σαγκάης κατά τη διάρκεια των διακοπών ήταν 40%, αυξημένο κατά 5% από τις προηγούμενες διακοπές της Κινεζικής Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024