Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΛιλλήκας: Η κυπριακή οικονομία δεν μπορεί να εξαρτάται από τον τουρισμό

Λιλλήκας: Η κυπριακή οικονομία δεν μπορεί να εξαρτάται από τον τουρισμό

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον τουρισμό της Κύπρου και τα τελικά αποτελέσματα θα αναμένονται στα ίδια με τα περυσινά επίπεδα, σύμφωνα με εκτίμηση του υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου Γιώργου Λιλλήκα

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον τουρισμό της Κύπρου και τα τελικά αποτελέσματα θα αναμένονται στα ίδια με τα περυσινά επίπεδα<...>, σύμφωνα με εκτίμηση του υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου Γιώργου Λιλλήκα

Σε δηλώσεις του ο κ. Λιλλήκας τόνισε ότι η κυπριακή οικονομία δεν θα πρέπει να εξαρτάται μόνο από τον τουρισμό και αναφέρθηκε στο μακροπρόθεσμο σχεδιασμό του Υπουργείου του για τον κυπριακό τουρισμό. Όπως είπε, με βάση τα αποτελέσματα, τα μέτρα που εφάρμοσε η κυβέρνηση για τον τουρισμό έχουν αποδώσει καρπούς.

Ο υπουργός Εμπορίου ανακοίνωσε τη σύγκληση ευρείας σύσκεψης υπό τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο, κατά την οποία θα μελετηθούν όλα τα δεδομένα και θα ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις.

Είπε ακόμη ότι μετά τη συνάντηση αυτή θα ακολουθήσει έκτακτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, κατά την οποία αναμένεται να εγκριθούν οι εισηγήσεις.

Ο κ. Λιλλήκας κάλεσε παράλληλα τους ξενοδόχους να επιδείξουν, κατά την έκφρασή του, το ίδιο ενδιαφέρον με το κράτος για την ανάπτυξη του τουρισμού, επιλύοντας την εργατική διαφορά που έχει προκύψει και εκκρεμεί εδώ και μερικούς μήνες στην ξενοδοχειακή βιομηχανία. Ο υπουργός επέκρινε τους ξενοδόχους, οι οποίοι παραμένουν μόνο στα λόγια, όπως είπε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024