Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίCocktail του ΗΑΤΤΑ στo “T-Palace”
Παρών και ο νέος πρόεδρος του ΕΟΤ, Γιάννης Κοφίνης

Cocktail του ΗΑΤΤΑ στo “T-Palace”

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου, στο T-Palace του King George Hotel, το καθιερωμένο cocktail που παραθέτει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των εν […]

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου, στο T-Palace του King George Hotel, το καθιερωμένο cocktail που<...> παραθέτει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), για τους συνεργάτες και προμηθευτές του κλάδου των τουριστικών γραφείων.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ως προσκεκλημένοι πολλά στελέχη αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εταιρειών, εκπρόσωποι εταιρειών διανομής (CRS), εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού – μεταξύ των οποίων ο κ. Γεράσιμος Φωκάς, πρόεδρος του ΞΕΕ και ο κ. Νίκος Αγγελόπουλος, πρόεδρος του ΣΕΤΕ, καθώς και δημοσιογράφοι του τουριστικού Τύπου.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο νέος πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Γιάννης Κοφίνης και ο ειδικός γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Εμμανουήλ Αλεξανδράκης, οι οποίοι δήλωσαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν με τον ιδιωτικό τομέα του τουρισμού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τομέα, αλλά και την γενικότερη ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Carlson Wagonlit Travel, Amadeus και Aktina Travel Services.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024