Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυνάντηση του Κ. Χατζηδάκη με τον Ευρωπαίο αντιπρόεδρο, Αρμόδιο για Θέματα Μεταφορών
Αισιοδοξία για τη μεγάλη εκδήλωση ενδιαφέροντος από υποψήφιους επενδυτές

Συνάντηση του Κ. Χατζηδάκη με τον Ευρωπαίο αντιπρόεδρο, Αρμόδιο για Θέματα Μεταφορών

To θέμα της Ολυμπιακής ήταν το μείζον στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 7 Νοεμβρίου, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, με τον αντιπρόεδρο της…

To θέμα της Ολυμπιακής ήταν το μείζον στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της περασμένης<...> Παρασκευής 7 Νοεμβρίου, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Antonio Tajani, αρμόδιο για Θέματα Μεταφορών. Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Χατζηδάκης αφού τόνισε ότι ενημέρωσε τον κ. Tajani για την πορεία αποκρατικοποίησης της Ολυμπιακής, εξέφρασε για άλλη μια φορά την ικανοποίησή του για τη μεγάλη εκδήλωση ενδιαφέροντος από υποψήφιους επενδυτές και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά και η διαδικασία θα στεφθεί με επιτυχία.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, συζητήθηκε και το θέμα του ΟΣΕ και ειδικότερα στο σχέδιο της κυβέρνησης για τον εκσυγχρονισμό των ελληνικών σιδηροδρόμων. Επίσης, ετέθη και το σχέδιο για την ανάπτυξη των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας με την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων.

Από την πλευρά του ο κ. Tajani δήλωσε πως το νομικό μοντέλο που εφαρμόστηκε στην εταιρεία, έγινε πλέον ένα μοντέλο το οποίο εμπνέει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την υιοθέτηση και άλλων αποφάσεων. Σε ό,τι αφορά στα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης για τον ΟΣΕ και τα περιφερειακά αεροδρόμια, ο αντιπρόεδρος της ΕΕ σημείωσε ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με την ελληνική Κυβέρνηση, όπως και για το θέμα της Ολυμπιακής. Στο σημείο αυτό, ανακοίνωσε ότι αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν στις Βρυξέλλες δύο συναντήσεις τεχνικού χαρακτήρα, για τα θέματα αυτά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024