Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαLufthansa: Αποκλειστική υπηρεσία για τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες

Lufthansa: Αποκλειστική υπηρεσία για τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες

Με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος δρομολογίων η Lufthansa εγκαινίασε μια νέα πτήση που θα προσγειώνεται στο Νιούαρκ, μόλις 10 χιλιόμετρα από τη Νέα Υόρκη, τοπική ώρα 11.20. Μέχρι τις […]

Με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος δρομολογίων η Lufthansa εγκαινίασε μια νέα πτήση που θα προσγειώνεται στο Νιούαρκ, μόλις 10 χιλιόμετρα από τη Νέα Υόρκη, τοπική ώρα 11.20. Μέχρι τις 31 Μαρτίου 2008, οι επιβάτες που θα<...>ταξιδεύουν σε αυτή την πτήση, μπορούν να κάνουν κράτηση για δωρεάν μεταφορά με ελικόπτερο ή λιμουζίνα από το αεροδρόμιο προς το Μανχάταν. Το ελικόπτερο θα μεταφέρει τους επιβάτες είτε στην οδό East 34th είτε στο East River Piers. Εναλλακτικά, μια ειδικά διαμορφωμένη λιμουζίνα, με επιπλέον χώρο για τα πόδια, είναι διαθέσιμη για να μεταφέρει τους επιβάτες με άνεση και πολυτέλεια στον προορισμό που επιθυμούν στο Μανχάταν.

Χάρη στη βολική ώρα άφιξης και τις αποκλειστικές υπηρεσίες μεταφοράς στην πόλη, η ημέρα στην Νέα Υόρκη μπορεί να ξεκινήσει από το μεσημέρι, την κατάλληλη ώρα για ένα επιχειρηματικό γεύμα ή επαγγελματικές συναντήσεις. Αυτό θα βοηθήσει ειδικά τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες να προγραμματίσουν σημαντικά ραντεβού στην πόλη, ακόμη και όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος. Οι επιβάτες που επιλέγουν για την επιστροφή τους την πτήση της Lufthansa που αναχωρεί αργά το βράδι, στις 22.25, προσγειώνονται στη Φρανκφούρτη το επόμενο πρωί, στις 10.50.

Η Lufthansa προσφέρει επιπλέον δρομολόγια προς Newark με αεροσκάφος Boeing 737 που διαμορφώθηκε σε Business Jet αποκλειστικά με θέσεις Business Class. Το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με 44 σύγχρονα, πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα που γίνονται απόλυτα επίπεδα και τα οποία όταν είναι σε πλήρη ανάκληση παρέχουν σχεδόν οριζόντια επιφάνεια ύπνου, μήκους δύο μέτρων. Μεγαλύτερα τραπεζάκια, υποδοχές φόρτισης για τον φορητό υπολογιστή, καθώς και λάμπα ανάγνωσης ενσωματωμένη σε κάθε κάθισμα, εξασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες για τους ταξιδιώτες, που άνετα μπορούν να εργάζονται κατά τη διάρκεια της πτήσης και να προετοιμάζονται για τις επαγγελματικές συναντήσεις τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024