Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠερισσότερες online υπηρεσίες από την Delta Air Lines

Περισσότερες online υπηρεσίες από την Delta Air Lines

Οι πελάτες της Delta Air Lines ανά την υφήλιο μπορούν πλέον, πέρα από την κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου, να νοικιάζουν αυτοκίνητο, να κάνουν κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο, να επιλέγουν τουριστικές περιηγήσειςκαι […]

Οι πελάτες της Delta Air Lines ανά την υφήλιο μπορούν πλέον, πέρα από την κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου, να νοικιάζουν αυτοκίνητο, να κάνουν κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο, να επιλέγουν τουριστικές περιηγήσεις<...>και να πληρώνουν την ταξιδιωτική τους ασφάλεια, με μία και μόνο εύκολη συναλλαγή μέσω της ιστοσελίδας (delta.com).

“Προσθέτουμε διαρκώς νέα χαρακτηριστικά στο delta.com προκειμένου να διευκολύνουμε τους πελάτες μας στον προγραμματισμό του ταξιδιού τους” δήλωσε ο κ. Josh Weiss, Διευθύνων Σύμβουλος της ιστοσελίδας της Delta. “Καμία άλλη αεροπορική εταιρία δεν έχει ενσωματώσει όλες αυτές τις μεμονωμένες υπηρεσίες σε μια και μόνο συναλλαγή μέσω διαδικτύου. Τώρα, οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση και να αγοράζουν αεροπορικό εισιτήριο, να κλείνουν διαμονή σε ξενοδοχείο, να νοικιάζουν αυτοκίνητο και να αγοράζουν υπηρεσίες στον προορισμό του ταξιδιού τους, όλα ταυτόχρονα στο delta.com”.

Οι πελάτες της Delta σε όλο τον κόσμο μπορούν τώρα:


  • Να επωφελούνται από τις ειδικές τιμές κατά την κράτηση του ξενοδοχείου και την ενοικίαση του αυτοκινήτου, με τους συνεργάτες του προγράμματος SkyMiles της Delta.

  • Να αγοράζουν δραστηριότητες και υπηρεσίες που συνδέονται με το ταξίδι τους, συμπεριλαμβανομένων αδειών εισόδου στο Crown Room Club & στάθμευσης εντός αεροδρομίου, δρομολογίων με shuttle bus, περιηγήσεων πόλεων και αξιοθεάτων και πολλά περισσότερα.

  • Να προμηθεύονται ταξιδιωτική ασφάλεια μέσω της εταιρίας Access America προκειμένου να καλύπτονται σε περιπτώσεις αλλαγών του ταξιδιού λόγω ασθενείας, δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλων απρόβλεπτων συμβάντων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το δρομολόγιο του πελάτη.


Η εμπλουτισμένη λειτουργικότητα στην ιστοσελίδα delta.com διευκολύνει τους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε ειδικές επιβραβεύσεις μιλίων (mileage bonus) μέσω του εκτενούς δικτύου συνεργατών της Delta, συμπεριλαμβανομένων των επιλεγμένων συνεργασιών με τις εταιρίες Avis Rent A Car, Budget Rent A Car και τον όμιλο Ξενοδοχείων Hilton. Κατά την κράτηση, οι πελάτες μπορούν επίσης να συμβάλλουν στην αντιστάθμιση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα που συνδέονται με το ταξίδι τους, μέσω δωρεάς στο ίδρυμα «The Conservation Fund», έναν κορυφαίο μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό, που έχει ως στόχο την προστασία και διάσωση των χερσαίων και υδάτινων πόρων.

Όπως πάντα, οι πελάτες που επωφελούνται από τις νέες online υπηρεσίες της Delta, απολαμβάνουν ανταγωνιστικές τιμές χωρίς επιπλέον χρεώσεις (τέλη κρατήσεων ή υπηρεσιών διεκπεραίωσης). Η delta.com εξυπηρετεί εκατομμύρια πελατών εβδομαδιαίως σε 8 γλώσσες – Κινεζικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά και Ισπανικά- σε σχεδόν 200 χώρες. Με περισσότερο από το ? του συνόλου των εισιτηρίων της Delta να πωλούνται μέσω της delta.com, η ιστοσελίδα είναι απαραίτητο εργαλείο για την εφαρμογή της στρατηγικής της εταιρίας όσον αφορά στην εξυπηρέτηση των πελατών και τη διανομή. Οι πελάτες της delta.com μπορούν επίσης να κάνουν check-in online, να επιλέγουν κάθισμα και να λαμβάνουν ενημερωμένες πληροφορίες πτήσης, να διαχειρίζονται τις εξαγορές Επιβράβευσης (Award Travel), να αναζητούν μεταφορικό μέσο ή ξενοδοχειακό κατάλυμα και πολλά ακόμη. Διανύοντας τον 10ο χρόνο λειτουργίας της, η ιστοσελίδα delta.com ανακηρύχθηκε η “Καλύτερη Ιστοσελίδα Αεροπορικής Εταιρίας” (“Best Airline Web Site”) για το 2006 από το ταξιδιωτικό περιοδικό Business Traveler.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024