Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsAndros Trail Race φέτος το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου

Andros Trail Race φέτος το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου

Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος των Κυκλάδων Andros Trail Race φέτος θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου στο νησί της Άνδρου. Πρόκειται για έναν αγώνα που μετά από τέσσερα […]

Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος των Κυκλάδων Andros Trail Race φέτος θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου στο νησί της Άνδρου. Πρόκειται για έναν αγώνα που μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς και συνεπούς υλοποίησης έχει κερδίσει την αναγνώριση και τον σεβασμό των αθλητών από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και πλέον έχει γίνει θεσμός με πιστούς συμμετέχοντες που μαζί με τους εκατοντάδες εθελοντές επιλέγουν να ξαναζήσουν την μοναδική εμπειρία που προσφέρει. Το Andros Trail Race απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους αθλητές όλων των επιδόσεων, οι οποίοι καλούνται να διαλέξουν και φέτος τη διαδρομή που τους ταιριάζει. Στο Andros Trail Race η αθλητική δράση συνδυάζεται με την πολιτιστική εμπειρία, καθώς λαμβάνει χώρα στο μοναδικό νησί στην Ευρώπη που κατέχει Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Πεζοπορικού Δικτύου, ταυτόχρονα δεν περνά ανάμεσα από ιστορικά μνημεία και φυσικά τοπία εξαιρετικού ενδιαφέροντος και σπάνιας ομορφιάς, όπως το Ενετικό Κάστρο της Φανερωμένης, το Καστρομονάστηρο της Παναχράντου, τους χαρακτηριστικούς περιστεριώνες της περιοχής Κορθίου, τους Νερόμυλους στο φαράγγι των Διποταμάτων κ.ά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024