Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ Ελλάδα κόμβος προς τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια

Η Ελλάδα κόμβος προς τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια

Ο νέος διεθνής αερολιμένας της Ελλάδας στα Σπάτα, «Ελευθέριος Βενιζέλος» μπορεί να λειτουργήσει ως κομβικό αεροδρόμιο (hub airport) από τις χώρες της ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης και Άπω Ανατολής […]

Ο νέος διεθνής αερολιμένας της Ελλάδας στα Σπάτα, «Ελευθέριος Βενιζέλος» μπορεί να λειτουργήσει ως κομβικό αεροδρόμιο<...> (hub airport) από τις χώρες της ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης και Άπω Ανατολής προς τα αεροδρόμια της Ευρώπης. Αυτό ανέφερε ο κ. Στέλιος Γκολέμης, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Goldair<.> Handling, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου προς τα μέσα μαζικής επικοινωνίας κατά την οποία παρουσιάστηκε η σύνθεση των εταιριών που μετέχουν στην δυναμική εταιρία εξυπηρέτησης αεροδρομίων.
Ο κ. Γκολέμης υποστήριξε αυτή του τη θέση από το γεγονός ότι τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια έχουν πλέον κορεστεί και δεν μπορούν πλέον να επεκταθούν επιπλέον προκειμένου να εξυπηρετήσουν την αυξημένη αεροπορική κίνηση. Έτσι λοιπόν ο ρόλος αυτός μένει να αναγνωρισθεί στο νέο αεροδρόμιο των Σπάτων. Σύμφωνα με τον κ. Γκολέμη, τον ρόλο αυτό επιθυμεί να παίξει και το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης το οποίο έχει κάνει σημαντικές βελτιώσεις και κυρίως μειώσεις στις τιμές του.

****************
Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά: Δ. Δαμιανός- Alpha Venture, R. Ruppel-Frankfurt Main AG, Κ. Κάβδας-Goldair Handling, Στέλιος Γκολέμης-Goldair Handling, Θ. Βασιλάκης-Aegean Airlines, W. Dresser-GlobeGround, Θ. Τσοβίλης-Goldair SA, Χ. Χαρτζανόπουλος-KLM

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024