Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔιεθνής πιστοποίηση της Goldair Handling από την IATA
Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών

Διεθνής πιστοποίηση της Goldair Handling από την IATA

Η Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών IATA απένειμε στην Goldair Handling την πιστοποίηση ISAGO (IATA Safety Audit for Ground Operations). Η Goldair Handling είναι η πρώτη εταιρεία παροχής επίγειας εξυπηρέτησης στην […]

Η Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών IATA απένειμε στην Goldair Handling την πιστοποίηση ISAGO (IATA Safety Audit for Ground Operations)<...>. Η Goldair Handling είναι η πρώτη εταιρεία παροχής επίγειας εξυπηρέτησης στην Ελλάδα που έλαβε την πιστοποίηση ISAGO.

Οι έλεγχοι διεξήχθησαν από εξουσιοδοτημένο από την IATA οργανισμό επιθεώρησης στην έδρα της Goldair Handling το Δεκέμβριο 2009 και στο σταθμό της Αθήνας τον Ιανουάριο 2010 από επιθεωρητές αεροπορικής εταιρείας μέλους της κοινοπραξίας επιθεωρητών ISAGO.

Οι επιθεωρήσεις κάλυψαν την οργανωτική δομή και τα συστήματα διοίκησης, καθώς επίσης και το σύστημα διοίκησης του σταθμού, τις υπηρεσίες επιβατών και αποσκευών, ελέγχου φορτίου (Load Control), τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης αεροσκαφών, τις υπηρεσίες επίγειας μετακίνησης αεροσκαφών, υπηρεσίες φορτίου και ταχυδρομείου.

Κατά την επιθεώρηση ISAGO εξετάζεται το πλήρες φάσμα λειτουργίας μιας εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης και αξιολογείται η συνοχή των επιχειρησιακών λειτουργιών και των πρακτικών μεταξύ της έδρας και των σταθμών.

Το ISAGO δημιουργεί ένα περιβάλλον για ασφαλέστερες διαδικασίες, μειώνει τον αριθμό των επιθεωρήσεων από τις αεροπορικές εταιρείες –πελάτες, επιτρέποντας στους φορείς επίγειας εξυπηρέτησης να εστιάσουν τους πόρους τους στις επιχειρησιακές διαδικασίες.

Αεροπορικές εταιρείες-μέλη της IATA, έχουν καταρτίσει μια κοινοπραξία από εξειδικευμένους επιθεωρητές οι οποίοι πραγματοποιούν τους ελέγχους ISAGO, έτσι ώστε τα αποτελέσματα των επιθεωρήσεων να κοινοποιούνται στα μέλη της κοινοπραξίας. Με τον τρόπο αυτό δεν υπάρχει ανάγκη επιθεωρήσεων και παράλληλα εξοικονομούνται πολύτιμος χρόνος και πόροι. Μερικές από τις 40 αεροπορικές εταιρείες που συμμετέχουν είναι: Adria, Aeroflot, Air Canada, Air France, Air Transat, Alitalia, Austrian Airlines, BMI, British Airways, Brussels Airlines, Continental Airlines, Czech Airlines, Delta Airlines, Egyptair, KLM, LOT, Lufthansa, Malev, Royal Jordanian, Saudi Arabian Airlines, TAP, Tarom, and United Airlines.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024