Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΓνωρίστε τη Νο 1 εταιρεία Rent a car στην Ελλάδα!

Γνωρίστε τη Νο 1 εταιρεία Rent a car στην Ελλάδα!

Γνωρίστε τη Νο 1 εταιρεία Rent a car στην Ελλάδα!

Η Hertz με περισσότερα από 90 χρόνια παρουσίας,  με περισσότερα από 600,000 αυτοκίνητα και 7,500 σημεία εξυπηρέτησης σε 149 χώρες, αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο του rent a car.

Στην Ελλάδα η Hertz λειτούργησε για πρώτη φορά το 1962 με την ονομασία Hertz Hellas. Το 1974 όμως μετονομάστηκε σε AUTOHELLAS ATEE όπου μέχρι και σήμερα αποτελεί το μεγαλύτερο εθνικό franchisee της Hertz παγκοσμίως, Η Autohellas Hertz είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του ομίλου Θ.Βασιλάκη, είναι εισηγμένη από το 1999 στην κυρία αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών και εθνικός franchisee της Hertz Κύπρου, Βουλγαρίας, Σερβίας και τομέα leasing Ρουμανίας.

Με περισσότερα από 29,500 αυτοκίνητα και 115 σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, η Autohellas Hertz είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Ένας στόλος στα μέτρα σας!

Με περισσότερους από 70 τύπους αυτοκινήτων, ο στόλος της Hertz σας προσφέρει λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη και οικονομική δυνατότητα. Μικρά, οικονομικά, πολυτελείας όπως SAAB, Mercedes αλλά και ειδικοί τύποι όπως SUV, Cabrio, Αυτόματα, Minibus και 4Χ4 είναι διαθέσιμα για να σας διασφαλίσουν επαγγελματικές μετακινήσεις ,αλλά και ξένοιαστες διακοπές.

Δίκτυο Καταστημάτων

Με περισσότερα από 115 σημεία εξυπηρέτησης, 21 εκ των οποίων βρίσκονται σε αεροδρόμια, η Hertz καλύπτει όλες τις εμπορικές αλλά και τουριστικές περιοχές της Ελλάδας. Επίσης, με 8 ιδιόκτητα, σύγχρονα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών που βρίσκονται σε Αθήνα (3), Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Μύκονο και Κρήτη, η Autohellas Hertz ανταποκρίνεται πλήρως στις επαγγελματικές ανάγκες των εταιρικών πελατών της , τόσο στις βραχυχρόνιες όσο και στις μακροχρόνιες ενοικιάσεις αυτοκινήτων (Renting & Fleet Management).

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ΜΟΝΟ από τη HERTZ

Corporate Business Account

Είναι γνωστό ότι οι απαιτήσεις των πελατών για επαγγελματικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων διαφέρουν από αυτές των πελατών που νοικιάζουν για τουρισμό. Οι επαγγελματίες απαιτούν μεγαλύτερη συνέπεια, ταχύτητα εξυπηρέτησης και συνεχή υποστήριξη. Εδώ και 90 χρόνια φιλοσοφία της HERTZ είναι να εξυπηρετεί και να καλύπτει τις επαγγελματικές ανάγκες των εταιρειών για ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Για το λόγο αυτό, τη HERTZ εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες αλλά και οι περισσότερες εταιρείες στον κόσμο.

Στη HERTZ σας παρέχουμε :

  • Ασφαλή στόλο με μέσο όρο ηλικίας που δε ξεπερνά τους 11 μήνες
  • Προνομιακές εταιρικές τιμές (corporate rates)
  • Ειδικό διεθνή κωδικό CDP που σας εξασφαλίζει τις ειδικές συμφωνημένες τιμές και εκπτώσεις σε όλο τον κόσμο
  • 24ωρη οδική βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης
  • `Aμεση αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος
  • Δυνατότητα ενοικίασης συσκευής πλοήγησης (GPS)
  • Έκδοση της κάρτας Hertz #1 Club Gold
  • Δυνατότητα 24ωρης επικοινωνίας, καλώντας στο 801 11 100 100

Πρόγραμμα Hertz

«Discover the world»
Tο ειδικό πρόγραμμα για ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο. Με το πρόγραμμα «Discover the world» μπορείτε να γνωρίσετε οδηγώντας όλες τις χώρες του κόσμου με ειδικές, πολύ χαμηλές τιμές που περιλαμβάνουν όλες τις βασικές επιβαρύνσεις. Επειδή ένα ταξίδι συνήθως ξεκινάει και συνεχίζεται μετά την πτήση με αυτοκίνητο, οι πελάτες της Hertz μπορούν να παραλάβουν το αυτοκίνητο που έχουν κρατήσει στο αεροδρόμιο της κάθε χώρας που θα προσγειωθούν και να συνεχίσουν για τον προορισμό τους. Για περισσότερες πληροφορίες: στείλτε e-mail στο reservations@hertz.gr ή τηλεφωνήστε στο 801-11-100 100

# 1 Club Gold Service
Πρώτη η Hertz παρουσίασε διεθνώς το πρόγραμμα Hertz #1 Club Gold Service βάζει τέλος στη γραφειοκρατική διαδικασία ενοικίασης αυτοκινήτων. Ο πελάτης κατευθύνεται στο parking, από πού θα παραλάβει το αυτοκίνητο που έχει νοικιάσει, παρακάμπτοντας ουρές και αναμονή στο desk του αεροδρομίου. Το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί μέσω της κάρτας Hertz #1 Club Gold την οποία προσφέρει η Hertz δωρεάν στους συνεργάτες της. Υπάρχουν περισσότερα από 1000 σημεία εξυπηρέτησης Hertz #1 Club Gold Service παγκοσμίως, 44 εκ των οποίων στα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου. Στην Ελλάδα η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στα αεροδρόμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Μυκόνου.

Added Value Συνεργασίες

ΑEGEAN
H Hertz προσφέρει ειδικές τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλους τους επιβάτες της Aegean, καθώς και τη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου με εξαργύρωση μιλίων μέσω του προγράμματος miles & bonus.

AlphaBONUS
Η Hertz εντάχθηκε στο πρόγραμμα Bonus της Alpha Bank ως «μεγάλος συνεργάτης» και σας προσφέρει για κάθε 1€ που ξοδεύετε για ενοικίαση αυτοκινήτου 4 Bonus πόντους. Επίσης, μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας και να επωφεληθείτε των προσφορών Bonus.

Υπηρεσίες

Prestige Fleet

Υπάρχουν στιγμές που θέλετε να αγγίξετε το τέλειο. Στιγμές τόσο μοναδικές, προσωπικές, ή επαγγελματικές, που χρειάζεστε το κλειδί της πολυτελείας. Για αυτές τις στιγμές η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία Rent a Car στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, δημιούργησε το Prestige Fleet, την νέα υπηρεσία ενοικίασης πολυτελών αυτοκίνητων.
Αυτοκίνητα κύρους όπως Mercedes S320 , E200, Saab 9-5 , Saab 9-3 Aero Cabrio και SUV όπως SAAB 9-7X σας περιμένουν να τα οδηγήσετε και αν νιώσετε τη συγκίνηση και το πάθος που μόνο αυτά μπορούν να προσφέρουν. Για όσους λοιπόν λατρεύουν την πολυτέλεια και την ταχύτητα η λύση είναι Prestige Fleet.

GPS Σύστημα πλοήγησης
Oι πελάτες της Hertz μπορούν να νοικιάζουν μαζί με το αυτοκίνητό τους και φορητή συσκευή Πλοήγησης – (Navigation system). Το προϊόν αυτό είναι διαθέσιμο από τους σταθμούς μας στα αεροδρόμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης και σε όλη την Κρήτη. Οι πελάτες μπορούν να το ζητήσουν κατά τη διαδικασία κράτησης του αυτοκινήτου ή ακόμη να το ζητήσουν κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου τους.
Λίγες πληροφορίες για το Φορητό Σύστημα Πλοήγησης:

  • Χρησιμοποιεί το Destinator software, που είναι το πιο εξελιγμένο πρόγραμμα.
  • Σας καθοδηγεί με ακρίβεια, στροφή προς στροφή με φωνητικές οδηγίες σε όλη την Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, Βόλο, Ιωάννινα, τη Λάρισα και την Καβάλα, αλλά και όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Ελλάδος.
  • Παρέχει τη δυνατότητα φωνητικών και γραπτών οδηγιών σε 11 γλώσσες (Ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, ολλανδικά, δανέζικα, φινλανδικά, σουηδικά).
  • Δίνει τη δυνατότητα ευρέσεως 35.000 σημείων ενδιαφέροντος, όπως μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι, νοσοκομεία, φαρμακεία, πρεσβείες, τράπεζες, ξενοδοχεία, βενζινάδικα, αστυνομικά τμήματα, δημόσιες υπηρεσίες, εστιατόρια, clubs και άλλα πολλά.
  • Εκτός από τη δυνατότητα πλοήγησης οδηγώντας, το σύστημα παρέχει και δυνατότητα πλοήγησης σε πεζή κατάσταση. Μπορεί δηλαδή κάποιος να το μεταφέρει μαζί του και με τις οδηγίες του συστήματος να βρει με ακρίβεια διάφορα σημεία ενδιαφέροντος, όπως μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κ.λπ.

Entertainment DVD System

Μια νέα υπηρεσία της Autohellas HERTZ στην Ελλάδα

Για να κάνουμε την οδήγηση ακόμη πιο απολαυστική και άνετη, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα ενοικίασης μιας ειδικής φορητής συσκευής DVD. Με τη συσκευή αυτή οι επιβάτες που κάθονται στα πίσω καθίσματα μπορούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής να απολαμβάνουν το DVD της αρεσκείας τους. Η υπηρεσία αυτή είχε μεγαλύτερη απήχηση στα μικρά παιδιά, που συνήθως κουράζονται από τις μακρινές διαδρομές. Έτσι περνούν την ώρα τους ευχάριστα, παρακολουθώντας παιδικές ταινίες χωρίς να απασχολούν τον οδηγό με την κινητικότητα και τη ζωντάνια που τα διακρίνει. Η συσκευή τοποθετείται στο προσκέφαλο του καθίσματος του συνοδηγού, έχει οθόνη 7 ιντσών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός αυτοκινήτου π.χ. στο ξενοδοχείο που θα καταλύσουν. Είναι μια καινοτομία που προωθεί τη Hertz ακόμη πιο μπροστά από τους ανταγωνιστές της, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τη θέση της ως πρωτοπόρος του κλάδου στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 626 4000 ή επισκεφτείτε το www.hertz.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Autohellas ATEE
Βιλτανιώτη 31,
Κάτω Κηφισιά, 145 64
Αθήνα

Για άμεση επικοινωνία με κάποιον από τους υπεύθυνους της Hertz απευθυνθείτε στα τηλ.: 210 626 4000, Fax: 210 626 4409

Για κρατήσεις καλέστε στο 801.11.100100 ή στο 210 6264444

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024