Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH Aegean από τις 15 Απριλίου και στην Πάφο
Η εταιρεία θα συνδέει την Αθήνα με την Πάφο 3 φορές την εβδομάδα

H Aegean από τις 15 Απριλίου και στην Πάφο

Η Aegean, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα της κυπριακής αγοράς εντάσσει στο πρόγραμμα δρομολογίων της και την Πάφο. Συγκεκριμένα, από τις 15 Απριλίου 2009 η εταιρεία θα συνδέει την Αθήνα με την […]

Η Aegean, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα της κυπριακής αγοράς εντάσσει στο πρόγραμμα δρομολογίων της και την<...> Πάφο. Συγκεκριμένα, από τις 15 Απριλίου 2009 η εταιρεία θα συνδέει την Αθήνα με την Πάφο 3 φορές την εβδομάδα. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με τα ολοκαίνουργια Airbus A320, χωρητικότητας 168 θέσεων, των οποίων ο αριθμός μέχρι το Μάιο του 2009 θα ανέλθει στα 21 αεροσκάφη, αλλά και με τα τετρακινητήρια AVRO RJ100 χωρητικότητας 112 θέσεων. Με την προσθήκη της Πάφου η Aegean θα καλύπτει πλέον πλήρως την Κυπριακή αγορά με 76 πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς/από Λάρνακα και Πάφο, ενώ τον Ιούλιο και Αύγουστο οι πτήσεις θα ανέλθουν σε 84 την εβδομάδα με την προσθήκη πτήσεων από Ρόδο και Ηράκλειο προς Λάρνακα. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα πτήσεων έχει σχεδιασθεί κατάλληλα ώστε οι συνδέσεις με τους 17 εσωτερικούς προορισμούς να είναι αφενός εφικτές με ελάχιστο χρόνο παραμονής στο αεροδρόμιο της Αθήνας και παράλληλα να αυξάνουν τις δυνατότητες επιλογής προορισμών για το επιβατικό κοινό της Κύπρου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean, κ. Δημήτρης Γερογιάννης, τόνισε: “Η Aegean και σε αυτό το δρομολόγιο θα δώσει τον τόνο της ποιότητας όπως αυτόν που προσπαθεί και δίνει καθημερινά στην αγορά, τα δέκα χρόνια που λειτουργεί. Η επιβατική κίνηση προς στην Κύπρο θα μεγαλώσει σημαντικά ενισχύοντας τον τουρισμό Ελλάδος και Κύπρου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επιβάτες μας και να τους υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή επένδυση και προσπάθεια, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και της εμπιστοσύνης τους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024