Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Cyprus Airways προσθέτει στους προορισμούς της τη Νίκαια
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways προσθέτει στους προορισμούς της τη Νίκαια

Nice

Αυτή η τελευταία προσθήκη στο συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο της Cyprus Airways επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει στους επιβάτες της πρόσβαση σε μοναδικούς και περιζήτητους προορισμούς.

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την έναρξη του νέου της δρομολογίου προς τη Νίκαια της Γαλλίας. Από τις 12 Δεκεμβρίου 2023, οι ταξιδιώτες θα έχουν τη χρυσή ευκαιρία να εξερευνήσουν την εκπληκτική Γαλλική και Ιταλική Ριβιέρα με πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Ο Paul Sies, διευθύνων σύμβουλος της Cyprus Airways, σημειώνει: “Στην Cyprus Airways, πιστεύουμε ότι το ταξίδι είναι εξίσου σημαντικό με τον προορισμό. Με την ένταξη της Νίκαιας στο δίκτυό μας, υπογραμμίζουμε την αφοσίωσή μας να προσφέρουμε συναρπαστικούς προορισμούς στους πελάτες μας. Ο υπερσύγχρονος στόλος μας Airbus A220 εξασφαλίζει ότι κάθε ταξίδι με την Cyprus Airways δεν είναι απλώς μια βόλτα. Είναι ένα ταξίδι εκλεπτισμένησ άνεσης και μια απόδειξη της αδιάκοπης επιδίωξής μας για καινοτομία και βιωσιμότητα, ανεξάρτητα από το αν ταξιδεύετε στην οικονομική ή την μοναδική επιχειρηματική μας κατηγορία”.

Στο Airbus A220, οι επιβάτες θα γνωρίσουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που χαρακτηρίζεται από ευρύχωρες καμπίνες, σύγχρονες ανέσεις και φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά του αεροσκάφους συνάδουν με το βιώσιμο όραμα και τη δέσμευση των Κυπριακών Αερογραμμών να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024