Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways αυξάνει τις πτήσεις προς την Ινδία
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways αυξάνει τις πτήσεις προς την Ινδία

Οι δύο αεροπορικές εταιρείες έχουν λάβει ρυθμιστική έγκριση για τη συνεργασία πτήσεων κοινού κωδικού για 43 επιπλέον δρομολόγια, φτάνοντας έτσι τα 71 δρομολόγια συνολικά.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε μία σημαντική επέκταση συνεργασίας κοινού κωδικού με την αεροπορική Jet Airways, προσφέροντας στους επιβάτες βελτιωμένες ανταποκρίσεις προς όλη την Ινδία, συνδέοντας τη χώρα με ακόμη περισσότερους προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Οι δύο αεροπορικές εταιρείες έχουν λάβει ρυθμιστική έγκριση για τη συνεργασία πτήσεων κοινού κωδικού για 43 επιπλέον δρομολόγια, φτάνοντας έτσι τα 71 δρομολόγια συνολικά.

Στο πλαίσιο της επέκτασης, η Etihad Airways, τώρα για πρώτη φορά, με τη συμφωνία κοινού κωδικού έχει τοποθετήσει τον κωδικό “EY” στις εγχώριες πτήσεις της προς Ινδία σε 31 δρομολόγια της Jet Airways από κόμβους όπως είναι: η Βομβάη, το Δελχί, το Τσενάι και η Μπανγκαλόρ καθώς και σε κέντρα της περιφέρειας όπως το Αχμενταμπάντ, το Αμριτσάρ, η Γκόα, το Χαϊντεραμπάντ, η Τζαϊπούρ, το Κοτσί, η Καλκούτα, το Λάκναου, η Μανγκαλόρ, η Πάτνα, το Θιρουβανανθαπουράμ και η Βαντοντάρα.

Η συμφωνία κοινού κωδικού ανανεώθηκε, ώστε να ενσωματώσει τις διεθνείς πτήσεις της Jet Airways από τη Βομβάη και το Δελχί με τους ασιατικούς τουριστικούς κόμβους και τα οικονομικά κέντρα της Σιγκαπούρης, του Χονγκ Κονγκ και της Μπανγκόκ, σε συνδυασμό με τα δρομολόγια που συνδέουν το Τσενάι προς το Άμπου Ντάμπι και τη Σιγκαπούρη.

Επιπλέον, η Jet Airways ενισχύει την προσφορά σε ΗΠΑ και Ευρώπη με συμφωνία κοινού κωδικού για τα πρόσθετα δρομολόγια της Etihad Airways μεταξύ του Άμπου Ντάμπι και του Σικάγου, της Νέας Υόρκης, του Δουβλίνου και του Μιλάνου. Ο κ. James Hogan, πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Η Ινδία, ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στον κόσμο και ιδιαίτερα στον τουριστικό τομέα, αποτελεί έναν όλο και πιο σημαντικό προορισμό για την Etihad Airways. Το υπάρχον δίκτυό μας στην Ινδία αποτελείται από τους εξής προορισμούς: το Αχμενταμπάντ, τη Μπανγκαλόρ, το Τσενάι, το Χαϊντεραμπάντ, τη Τζαϊπούρ, το Κοτσί, το Κοτσικόντε, τη Βομβάη, το Νέο Δελχί και το Θιρουβανανθαπούραμ, που υποστηρίζεται περαιτέρω από τη σχέση που έχουμε αναπτύξει, με το συνεργάτη μετοχικού κεφαλαίου, την εταιρεία Jet Airways.

Αυτή η επέκταση κοινού κωδικού αποτελεί μία εξέλιξη ορόσημο και για τις δύο εταιρείες. Εκτός από την τοποθέτηση, για πρώτη φορά, του κωδικού μας ‘EY’ στις εσωτερικές πτήσεις για την Ινδία, η συμφωνία καλύπτει πλέον και τις έξι από τις υπηρεσίες της Jet Airways στο Άμπου Ντάμπι. Το γεγονός αυτό έχει πολλαπλά οφέλη για τους επιβάτες, όπως μεγαλύτερη πρόσβαση στο δίκτυό μας, συχνότερα δρομολόγια και μεγαλύτερη άνεση. Η Jet Airways επωφελείται από τη σύνδεση με περισσότερους προορισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς ο κωδικός της αεροπορικής εταιρείας 9W, τοποθετείται σε σχεδόν 20% περισσότερα δρομολόγια της Etihad Airways από ότι προηγουμένως”.

Οι πωλήσεις εισιτηρίων για τα δρομολόγια κοινού κωδικού έχουν ήδη ξεκινήσει και δίνουν τη δυνατότητα στα μέλη των ενσωματωμένων προγραμμάτων τακτικών επιβατών, “Etihad Guest” και “JetPrivilege”, να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν μίλια, ενώ επωφελούνται επίσης από την αμοιβαία αναγνώριση επιπέδων που ισχύει στα παγκόσμια δίκτυα και των δύο εταιρειών.

Πριν από αυτή την επέκταση, η Etihad Airways διατηρούσε συμφωνία κοινού κωδικού σε επτά δρομολόγια της Jet Airways, στις πτήσεις μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Βομβάης, Δελχί, Κοτσί, Μπανγκαλόρ και Χαϊντεραμπάντ, μαζί με τις συνδέσεις από τις Βρυξέλλες στο Νιούαρκ και στο Τορόντο.

Επιπλέον, η Jet Airways διατηρεί κοινούς κωδικούς σε 21 δρομολόγια της Etihad Airways στην Ινδία (Αχμενταμπάντ, Μπανγκαλόρ, Τσενάι, Χαϊντεραμπάντ, Κοτσί, Κοτσικόντε, Βομβάη, Νέο Δελχί και Θιρουβανανθαπούραμ), στην Ευρώπη (Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Ντύσελντορφ, Φρανκφούρτη, Γενεύη, Μάντσεστερ, Μόναχο και Παρίσι), στις ΗΠΑ (Ουάσινγκτον), στην Αυστραλία (Μπρίσμπεϊν), και στην Αφρική (Γιοχάνεσμπουργκ και στο Ναϊρόμπι).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024