Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings5ο Oktoberfest στο Elatos Resort & Health Club στις 4-6 Οκτωβρίου

5ο Oktoberfest στο Elatos Resort & Health Club στις 4-6 Οκτωβρίου

Έπειτα από τέσσερις διοργανώσεις, το ελληνικό Oktoberfest έρχεται και πάλι να δώσει ξεχωριστή γεύση στο φθινόπωρο του Elatos Resort & Health Club. Για 5η συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο 4-6 Οκτωβρίου, […]

Έπειτα από τέσσερις διοργανώσεις, το ελληνικό Oktoberfest έρχεται και πάλι να δώσει ξεχωριστή γεύση στο φθινόπωρο του Elatos Resort & Health Club. Για 5η συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο 4-6 Οκτωβρίου, ο Παρνασσός υποδέχεται την ελληνική εκδοχή της γερμανικής γιορτής μπίρας που πια αποτελεί θεσμό για τους φίλους του Resort.  Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου το Elatos Resort & Health Club καλωσορίζει τους επισκέπτες του στο μοναδικής ομορφιάς σκηνικό που το αγκαλιάζει για μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Εκλεκτές μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες ταξιδεύουν στα 1.300 μ. υψόμετρο και συντροφιά με γεύσεις από την τοπική και όχι μόνο κουζίνα υπόσχονται να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές. Η συνέχεια επιφυλάσσει θεατρική παράσταση με την κλασική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου “Υπάρχει και Φιλότιμο”. Το Club House, το κεντρικό κτίριο του Elatos Resort, μετατρέπεται σε θεατρική σκηνή και η ομάδα από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Βριλησσίων. Το 5ο Oktoberfest ανοίγει τη φθινοπωρινή σεζόν του Elatos Resort & Health Club με πολλά και ενδιαφέροντα θεματικά Σαββατοκύριακα να ακολουθούν. Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, κυνήγι μανιταριού στις πλαγιές του Παρνασσού, fitness retreats και φυσικά το 3o Dog Weekend που έρχεται τον Νοέμβριο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024