Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕβδομάδα πολιτισμού και γαστρονομίας Ζακύνθου στο Sofitel στην Guangzhou της Κίνας

Εβδομάδα πολιτισμού και γαστρονομίας Ζακύνθου στο Sofitel στην Guangzhou της Κίνας

Την Κυριακή 13 Μαΐου ολοληρώθηκε με επιτυχία η εβδομάδα πολιτισμού και γαστρονομίας της Ζακύνθου στο ξενοδοχείο Sofitel στην Guangzhou της Κίνας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν πάνω από 1.000 άτομα, που γεύθηκαν […]

Την Κυριακή 13 Μαΐου ολοληρώθηκε με επιτυχία η εβδομάδα πολιτισμού και γαστρονομίας της Ζακύνθου στο ξενοδοχείο Sofitel στην Guangzhou της Κίνας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν πάνω από 1.000 άτομα, που γεύθηκαν τη Ζακυνθινή κουζίνα με τα παραδοσιακά πιάτα που ετοίμασαν οι δύο σεφ Νίκος Δαούτης από το Chef’s Club of Attica Acropolis και Κωσταντίνος Βάρελης από το Chef’s Club of Corfu. Ο πολιτιστικός Σύλλογος το Φιόρε του Λεβάντε με την μουσική και τα τραγούδια της Ζακύνθου  μύησαν πολλούς από τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις στο χορό και τη μουσική της Ζακύνθου. Στην αποχαιρετηστήρια συνάντηση συμμετείχαν ο πρόξενος της Ελλάδας κ. Τασσιόπουλος, ο διευθυντής του Sofitel Charles Demange, η διοργανώτρια της εκδήλωσης κα Μαρία Ζησούλη οι δύο σεφ και ο πρόεδρος του χορευτικού “Φιόρε του Λεβάντε”. Ο πρόξενος και ο διευθυντής του ξενοδοχείου ευχαρίστησαν την κα Ζησούλη για την εξαιρετική διοργάνωση, τους σεφ για τα γευστικά πιάτα τους και το “Φιόρε του Λεβάντε” για την παρουσία τους, ενώ ο διευθυντής του ξενοδοχείου ζήτησε να επαναληφθεί και την επόμενη χρονιά  η εκδήλωση και το ξενοδοχείο του να αποτελέσει μια σημαντική πηγή προβολής της Ζακύνθου στην περιοχή της Guanzghou. Η Ζακυνθινή ομάδα ταξίδεψε σήμερα με κατεύθυνση την πόλη Xiamen όπου θα παρουσιάσει σε αντίστοιχες εκδηλώσεις την Ζάκυνθο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024