Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠεριορίζεται προσωρινά η πρόσβαση στις κτηριακές εγκαταστάσεις του ΧΚΠ

Περιορίζεται προσωρινά η πρόσβαση στις κτηριακές εγκαταστάσεις του ΧΚΠ

Περιορίζεται προσωρινά η πρόσβαση στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΧΚΠΗ διοίκηση της ΕΤΑΔ ΑΕ, διαχειρίστριας του Xιονοδρομικού Kέντρου Παρνασσού, ανακοινώνει ότι λόγω των αναγκαίων εργασιών αποκατάστασης, αναβάθμισης και επικαιροποίησης των συστημάτων […]

Περιορίζεται προσωρινά η πρόσβαση στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΧΚΠ
Η διοίκηση της ΕΤΑΔ ΑΕ, διαχειρίστριας του Xιονοδρομικού Kέντρου Παρνασσού, ανακοινώνει ότι λόγω των αναγκαίων εργασιών αποκατάστασης, αναβάθμισης και επικαιροποίησης των συστημάτων πυροπροστασίας, περιορίζεται προσωρινά η πρόσβαση στις κτηριακές εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού. Οι πίστες του Χιονοδρομικού, καθώς και οι αναβατήρες (λιφτ) θα λειτουργούν κανονικά αναλόγως των καιρικών συνθηκών. Για την εκ νέου λειτουργία των παραπάνω κτιριακών χώρων του υποκαταστήματος ΧΚΠ θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες για την εύρυθμη λειτουργία τους. Έχει υπάρξει ήδη μέριμνα για την άμεση και ταχύτατη υλοποίηση των απαιτούμενων εργασιών και σύντομα οι κτιριακοί χώροι θα είναι στη διάθεση του κοινού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024