Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣκύρο Σκύρο Όλοι από την Aegean

Σκύρο Σκύρο Όλοι από την Aegean

Με το χαρακτηριστικό τίτλο “Σκύρο Σκύρο Όλοι”, η νέα εφαρμογή που ξεκίνησε στη σελίδα της Aegean στο Facebook, στοχεύει να φέρει τους  χρήστες σε επαφή με τις ομορφιές του νησιού […]

Με το χαρακτηριστικό τίτλο “Σκύρο Σκύρο Όλοι”, η νέα εφαρμογή που ξεκίνησε στη σελίδα της Aegean στο Facebook, στοχεύει να φέρει τους  χρήστες σε επαφή με τις ομορφιές του νησιού των Σποράδων, χαρίζοντας ένα διπλό εισιτήριο για τη Σκύρο κάθε ημέρα. Οι συμμετέχοντες καλούνται να μοιραστούν με τους φίλους τους, τους λόγους για τους οποίους κάποιος αξίζει να επισκεφθεί τη Σκύρο, προκειμένου να πάρουν μέρος στην καθημερινή κλήρωση. Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες, αφού κάνουν Like στη σελίδα της Aegean στο Facebook και μπουν στην εφαρμογή, που υπάρχει στη διεύθυνση https://apps.facebook.com/aegeanskyroskyrooloi, βλέπουν τον “λόγο της ημέρας”, τον οποίο πρέπει να κάνουν share και να μοιραστούν με τους φίλους τους. Κάθε ημέρα εμφανίζεται ένας διαφορετικός λόγος, δίνοντάς τους μία ευκαιρία για να κερδίσουν. 10 λόγοι, 10 ευκαιρίες για δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια. Όλοι οι παίκτες που μοιράζονται τον λόγο της κάθε ημέρας μπαίνουν στην κλήρωση για 1 αεροπορικό εισιτήριο δύο ατόμων μετ’επιστροφής στη Σκύρο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024