Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο, είχε χθες συνάντηση στο Γραφείο του στην Αρχιεπισκοπή ο τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας. Η […]

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο, είχε χθες συνάντηση στο Γραφείο του στην Αρχιεπισκοπή ο τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας. Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα και άριστο κλίμα, επικεντρώθηκε στην αναζήτηση ενός κοινού πλαισίου συνεργασίας για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού. Ο κ. Κόνσολας ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις προγραμματικές προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για τον θρησκευτικό τουρισμό και συζήτησε τους τρόπους συνεργασίας με την Εκκλησία για τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου και σχεδίου δράσης για την ανάπτυξη του θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024