Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤα σκάφη ANATELOYSA AFODITI και DRAGON νικητές στην Aegean Regatta

Τα σκάφη ANATELOYSA AFODITI και DRAGON νικητές στην Aegean Regatta

Ένα ακόμα ταξίδι στο Αιγαίο ολοκληρώθηκε για τους περισσότερους από τους 500 ιστιοπλόους και τα 48 σκαφή που μετείχαν στην Aegean Regatta, το διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα που διοργανώθηκε για 18η […]

Ένα ακόμα ταξίδι στο Αιγαίο ολοκληρώθηκε για τους περισσότερους από τους 500 ιστιοπλόους και τα 48 σκαφή που μετείχαν στην Aegean Regatta, το διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα που διοργανώθηκε για 18η χρονιά από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Το Σάββατο το πρωί έγιναν οι τελευταίες ιστιοδρομίες με παράκτιους αγώνες στο Πυθαγόρειο της Σάμου, οι οποίες και έκριναν τους τελικούς νικητές με δύο κούρσες για τα σκάφη ORCi και μία για τα ORC Club. Ακολούθησαν το βράδυ οι απονομές στους νικητές, που συνδυάστηκαν με τις διήμερες Γιορτές Κρασιού του Δήμου Σάμου με αποτέλεσμα η παραλιακή ζώνη της πόλης της Σάμου να μετατραπεί σε ένα μεγάλο πάρτι με μουσική, άφθονο τοπικό κρασί, τοπικά προϊόντα και διάφορες γευστικές “προκλήσεις”. Τη λήξη του αγώνα έκανε ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Γιαννέλης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες στην Aegean Regatta και στην Οργανωτική Επιτροπή, ενώ επισήμανε τη φιλοξενία που επέδειξαν οι κάτοικοι της Σάμου. Η Τελετή Απονομών έγινε στην παραλιακή οδό της πόλεως Σάμου παρουσία του προέδρου του Ποταμιού, κ. Σταύρου Θεοδωράκη, του δημάρχου Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου, του θεματικού αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Κυριαζή και του προέδρου της Επιτροπής Ανοικτής Θάλασσας της Ομοσπονδίας κ. Λάζαρου Τσαλίκη.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024