Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου δύο από τους μεγαλύτερους Djs στον πλανήτη, θα μας ταξιδέψουν με

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου δύο από τους μεγαλύτερους Djs στον πλανήτη, θα μας ταξιδέψουν με

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου δύο από τους μεγαλύτερους Djs στον πλανήτη, θα μας ταξιδέψουν με τις μουσικές επιλογές τους σε μια απόλυτα αισθησιακή νύχτα! O Claude Challe και ο Ravin […]

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου δύο από τους μεγαλύτερους Djs στον πλανήτη, θα μας ταξιδέψουν με τις μουσικές επιλογές τους σε μια απόλυτα αισθησιακή νύχτα! O Claude Challe και ο Ravin θα εμφανιστούν ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικά stages (Galaxy Bar και Galaxy Room) συνθέτοντας μια μοναδική ακουστική και μουσική εμπειρία. O Claude Challe, δημιουργός της μουσικής συλλογής Buddha Bar, είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς και DJs στον χώρο της global lounge μουσικής. Ο Ravin, παράλληλα με το Buddha Bar, παίζει μουσική στα πιο μοδάτα clubs σε όλο τον κόσμο καθώς και σε μεγάλα fashion shows. ¶λλωστε, οι συλλογές Buddha Bar, ένας συνδυασμός chill out, lounge και world music θεωρούνται πλέον από τις καλύτερες και πιο διάσημες lifestyle συλλογές παγκοσμίως.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024