Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Skiathos Blue Horizon Studios με τη ματιά διάσημου φωτογράφου

Το Skiathos Blue Horizon Studios με τη ματιά διάσημου φωτογράφου

Ο Danijel Jovanovic πραγματοποίησε μία ιδιαίτερη φωτογράφιση του ξενοδοχείου Skiathos Blue Horizon Studios. Ο Danijel Jovanovic έχει παρουσιάσει τις φωτογραφίες του σε μεγάλα περιοδικά, όπως το “National Geographic”, “Διεθνή Αεροπορική”, […]

Ο Danijel Jovanovic πραγματοποίησε μία ιδιαίτερη φωτογράφιση του ξενοδοχείου Skiathos Blue Horizon Studios. Ο Danijel Jovanovic έχει παρουσιάσει τις φωτογραφίες του σε μεγάλα περιοδικά, όπως το “National Geographic”, “Διεθνή Αεροπορική”, καθώς και σε διάφορα βιβλία του Freytag & Berndt και τακτικά στο ετήσιο ημερολόγιο της airliners. Είναι επίσης μέλος της ηγετικής βάσης φωτογραφιών του αεροσκάφους AirTeamImages και ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές είναι η Σκιάθος, την οποια επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι. Ο κ. Jovanovic ζει στην Αυστρία στο Innsbruck. Από την παιδική του ηλικία εδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη φωτογραφία, σε νεαρή ηλικία εκανε τα πρώτα βήματα όταν ελαβε ως δώρο μια φωτογραφική μηχανή Zeni. Έτσι του δημιουργήθηκε ένα πραγματικό πάθος, το οποίο αναπτύχθηκε με συνεχές νέα αναζήτηση και νέα φωτογραφικά κίνητρα. Από τα αγαπημένα του μοτίβα είναι τα όμορφα τοπία, τα πορτρέτα, η αρχιτεκτονική, τα ζώα και τα θέματα της φωτογραφίας αεροπλοΐας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024