Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΒραδινό μπάνιο στην πισίνα του Hilton Athens

Βραδινό μπάνιο στην πισίνα του Hilton Athens

H πισίνα του Hilton Αθηνών είναι τώρα διαθέσιμη και για βραδινές βουτιές. Από τις 20 Ιουνίου έως τις 9 Αυγούστου, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, η πισίνα του Hilton θα παραμένει […]

H πισίνα του Hilton Αθηνών είναι τώρα διαθέσιμη και για βραδινές βουτιές. Από τις 20 Ιουνίου έως τις 9 Αυγούστου, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, η πισίνα του Hilton θα παραμένει ανοιχτή έως τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα για βραδινό μπάνιο. Η πισίνα λειτουργεί από τις 8:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ, ενώ στην τρίμηνη ή τη μηνιαία συνδρομή περιλαμβάνονται δωρεάν μαθήματα Aqua Aerobics και Yoga (Ιούνιο-Ιούλιο). Πρόσφατα, το ξενοδοχείο γιόρτασε κι αυτό τα 100 χρόνια της γνωστής αλυσίδας. Το Hilton Αθηνών εξελίχθηκε γρήγορα σε σημείο αναφοράς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Τον Απρίλιο του 1963 άνοιξε τις πόρτες του. Με αφορμή αυτή την επέτειο, το Hilton Αθηνών παρουσιάζει στο Aethrion Lounge έκθεση, σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης και μουσειολόγου κας Κατερίνας Κοσκινά: φωτογραφικά τεκμήρια και στιγμιότυπα μεταφέρουν γλαφυρά την ιστορία της γέννησης και της ζωής του ξενοδοχείου, αναδεικνύοντας τη σύνδεσή του με τη νεότερη Ελλάδα. Παράλληλα, για πρώτη φορά, το ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του για οργανωμένες ξεναγήσεις στα έργα σύγχρονης τέχνης που φιλοξενεί. Πέρα από τον Γιάννη Μόραλη που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στην πρόσοψη του ξενοδοχείου με τη μνημειακή τοιχογραφία, οι Ελένη Βερναρδάκη, Γιώργος Ζογγολόπουλος, Χρύσα, Γιώργος Λάππας, Αφροδίτη Λίττη, Παύλος και Θεόδωρος Στάμος έχουν αφήσει το στίγμα τους στους χώρους του Hilton. Η ξενάγηση πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού και διαρκεί 1 ώρα (με κόστος, που περιλαμβάνει ποτό και σνακ στο Aethrion).

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024