Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχεία“Χρυσό Βραβείο” του Thomson στην Grecotel

“Χρυσό Βραβείο” του Thomson στην Grecotel

Πέντε “Χρυσά” και ένα “Περιβαλλοντικό” βραβείο έλαβε η ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα Grecotel από τον βρετανικό τουριστικό οργανισμό Thomson. Τα “Χρυσά Βραβεία Thomson 2002” προκύπτουν από την αξιολόγηση των πελατών που […]

Πέντε “Χρυσά” και ένα “Περιβαλλοντικό” βραβείο έλαβε η ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα Grecotel<...> από τον βρετανικό τουριστικό οργανισμό Thomson. Τα “Χρυσά Βραβεία Thomson 2002” προκύπτουν από την αξιολόγηση των πελατών που διακινεί ο παραπάνω οργανισμός βάσει ερωτηματολογίων.

Σύμφωνα με τις χιλιάδες των Βρετανών επισκεπτών στα ξενοδοχεία της Grecotel το 2002, τέσσερα από αυτά διακρίθηκαν στις κατηγορίες τους:

  • Grecotel Creta Palace, Ρέθυμνο, Κρήτη – A la carte
  • Grecotel Rithymna Beach, Ρέθυμνο, Κρήτη – Platinum
  • Grecotel Pella Beach, Χανιώτη, Χαλκιδική -Summer Sun
  • Grecotel El Greco, Ρέθυμνο, Κρήτη Βραβείο για την Υγιεινή και την Ασφάλεια

Επιπρόσθετα, απονεμήθηκε στην Grecotel το “Παγκόσμιο Περιβαλλοντικό Βραβείο Thomson 2002” για τις πρωτοβουλίες και τα αποτελέσματα της φιλοπεριβαλλοντικής πολιτικής της.

“Κατά τη δύσκολη αυτή για τον τουρισμό χρονιά η βρετανική αγορά επέδειξε την ελαστικότητα και τις αντοχές της”, επεσήμανε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Γιώργος Καράτζιας, υπογραμμίζοντας ότι οι σχέσεις της Grecotel με την νέα ιδιοκτήτρια εταιρία της Thomson, την TUI Βρετανίας, είναι άριστες και ότι υπάρχει αισιοδοξία για την προσεχή σεζόν, πάντοτε εν αναμονή των εξελίξεων στο Ιράκ.

O κ. Καράτζιας υπογράμμισε, ακόμα, ότι από τη σύσταση της εταιρίας το 1981 οι πελάτες της Thomson αναδεικνύουν ανελλιπώς τα ξενοδοχεία της Grecotel ως τα κορυφαία στην ποιότητα, στις υπηρεσίες και στην θερμή ελληνική φιλοξενία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024