Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαImperial Flair Chania Old Town, το νέο ξενοδοχείο της Hilton
Νέα ξενοδοχεία

Imperial Flair Chania Old Town, το νέο ξενοδοχείο της Hilton

Το Imperial Flair Chania Old Town είναι το νεότερο μέλος της δυναμικής Curio Collection by Hilton, ακολουθώντας τα Lindian Village Beach Resort Rhodes και Domes Aulus Elounda.

Η Hilton ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει μια συμφωνία franchise με την εταιρεία Τσιλεδάκης Α.Ε. για το νέο ξενοδοχείο Imperial Flair Chania Old Town, το οποίο θα ανήκει στη συλλογή Curio Collection by Hilton. Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης και θα διαθέτει 85 δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες. Η αναμενόμενη ημερομηνία έναρξης λειτουργίας είναι το 2026 και θα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία κοντά στην παραλία της γραφικής πόλης των Χανίων.

Ο διευθυντής ανάπτυξης της Hilton στην Ελλάδα και την Κύπρο, Ανδρέας Κουκάς, δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος για τη συμφωνία αυτή και ότι η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της στην Ελλάδα. Πρόσφατα ανακοινώθηκε και το τρίτο ξενοδοχείο της Hilton στην Κρήτη, ενώ άνοιξαν επίσης δύο νέα ξενοδοχεία, το Domes Aulus Elounda και το Lindian Village Beach Resort Rhodes.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tsiledakis S.A., Λάμπρος Τσιλεδάκης, εξέφρασε την χαρά του για τη συνεργασία με τη Hilton και την προσθήκη αυτού του μοναδικού ξενοδοχείου στην κρητική αγορά. Το ξενοδοχείο αυτό θα προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία με ιδιωτικές πισίνες, άμεση πρόσβαση στην παραλία και πολυτελή δωμάτια.

Το Imperial Flair Chania Old Town, Curio Collection by Hilton θα προσφέρει επίσης δύο εστιατόρια, με θέα στον τελευταίο όροφο, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις γυμναστικής, spa, χώρο συνεδριάσεων και δύο καταστήματα πολυτελείας και τοπικών προϊόντων. Θα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στη δυτική παραλία των Χανίων, κοντά στο Ενετικό Λιμάνι και την Παλιά Πόλη.

Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι ο Δήμος Χανίων έχει εγκρίνει μια μελέτη για την ανάπλαση και βιοκλιματική αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου, που θα συμπεριλαμβάνει ένα νέο πάρκο και υπόγειο χώρο στάθμευσης, προσφέροντας μια ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία στους επισκέπτες και τους κατοίκους της πόλης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024