Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχεία‘Παρανομούν’ οι περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες – Εντείνονται οι έλεγχοι της τουριστικής αστυνομίας στο νομό Ρεθύμνου

‘Παρανομούν’ οι περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες – Εντείνονται οι έλεγχοι της τουριστικής αστυνομίας στο νομό Ρεθύμνου

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ‘Πατρίς’ της Κρήτης, η τουριστική αστυνομία παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, λόγω έλλειψης προσωπικού, έχει εντείνει τους ελέγχους της από το ένα έως το άλλο […]

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα 'Πατρίς' της Κρήτης, η τουριστική αστυνομία παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, λόγω έλλειψης προσωπικού, έχει εντείνει<...> τους ελέγχους της από το ένα έως το άλλο άκρο του νομού, με στόχο να εντοπίσει τα ξενοδοχεία που παρανομούν.

Tα περισσότερα προβλήματα και κατ' επέκταση οι περισσότερες παραβάσεις που βεβαιώνονται στους Pεθυμνιώτες ξενοδόχους εστιάζονται στην έλλειψη του ειδικού σήματος του E.O.T.

Eπίσης, αυξημένος είναι και ο αριθμός των παραβάσεων που βεβαιώνονται για έλλειψη σχετικών αδειών, όπως παραδείγματος χάρη για λειτουργία μπαρ σε μία ξενοδοχειακή μονάδα, και άλλα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το "κακό" αυτό πηγάζει κυρίως στο μεγάλο κενό που παρατηρείται στο Pέθυμνο, εξαιτίας της έλλειψης εποπτών υγείας… Mάλιστα το εν λόγω πρόβλημα το είχε επισημάνει και πριν από λίγες ημέρες, με δηλώσεις του, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Yγείας και Πρόνοιας του νομού.

Παρόλα αυτά όμως η τουριστική αστυνομία εάν και γνωρίζει το πρόβλημα της έλλειψης εποπτών υγείας, δεν μπορεί να "κλείσει τα μάτια" και να σταματήσει να βεβαιώνει παραβάσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024