Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΓιατροί Χωρίς Σύνορα: Το φωτογραφικό οδοιπορικό τους απογειώνεται…

Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Το φωτογραφικό οδοιπορικό τους απογειώνεται…

Μετά την πετυχημένη πορεία του οδοιπορικού φωτογραφίας των Γιατρών Χωρίς Σύνορα Ελλάδας, “10 Χρόνια Πίσω από το Φακό”, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, επόμενος σταθμός είναι… το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. […]

Μετά την πετυχημένη πορεία του οδοιπορικού φωτογραφίας των Γιατρών Χωρίς Σύνορα Ελλάδας, "10 Χρόνια Πίσω από το Φακό", σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, επόμενος σταθμός<...> είναι… το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Έτσι, λίγο πριν την απογείωσή μας εν όψει διακοπών, εμείς οι ταξιδιώτες θα έχουμε τη δυνατότητα, από τις 10 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου, να κάνουμε νοερές στάσεις σε μερικά από τα πιο "καυτά" σημεία του πλανήτη. Μέσα από την εύγλωττη σιωπή των εικόνων, θα ταξιδέψουμε στα σκονισμένα αφρικανικά τοπία, στις τραχιές εκτάσεις της Μέσης Ανατολής, στα τροπικά δάση της Λατινικής Αμερικής… Ακολουθούμε τα γεωγραφικά βήματα που χάραξαν οι εθελοντές των Γιατρών Χωρίς Σύνορα Ελλάδας την τελευταία δεκαετία για να ανακουφίσουν χιλιάδες ανθρώπους. Το πραγματικό οδοιπορικό δύσκολο και σκληρό, το φωτογραφικό, άλλες φορές ευχάριστο και άλλες συναισθηματικά προκλητικό.

Σκοπός της εν λόγω έκθεσης είναι να ευαισθητοποιηθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες ταξιδιώτες που υπολογίζεται ότι θα περάσουν, αυτούς τους δύο μήνες, από τον διάδρομο Αφίξεων – Αναχωρήσεων (Gates Β20-28) στο βόρειο τμήμα του Κεντρικού Αεροσταθμού. Να γίνουν συμμέτοχοι και κοινωνοί της δράσης των "Γιατρών Χωρίς Σύνορα".

Αν, λοιπόν, πετάτε κάποια μέρα του Ιουλίου ή του Αυγούστου, μην ξεχάσετε τους χιλιάδες συνανθρώπους μας, σε όλες τις γωνιές της γης, που εξαρτώνται από όλους εμάς…

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024