Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣε συνεργασία με την αλυσίδα ξενοδοχείων Accor προχώρησε η MeetingMatrix International

Σε συνεργασία με την αλυσίδα ξενοδοχείων Accor προχώρησε η MeetingMatrix International

Την εταιρεία MeetingMatrix International επέλεξε η ξενοδοχειακή αλυσίδα Accor για την παροχή ηλεκτρονικών εργαλείων για το νέο brand της «Pullman hotels» δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε επαγγελματίες του χώρου των […]

Την εταιρεία MeetingMatrix International επέλεξε η ξενοδοχειακή αλυσίδα Accor για την παροχή ηλεκτρονικών εργαλείων για το νέο brand της «Pullman hotels» δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε επαγγελματίες του χώρου των συναντήσεων να δημιουργήσουν δυναμικά<...> διαδικτυακά διαγράμματα των εκδηλώσεων που θέλουν να φιλοξενήσουν στα ξενοδοχεία Pullman.

Τα ξενοδοχεία Pullman θα είναι ο πρώτος όμιλος ξενοδοχείων παγκοσμίως που θα παρέχει στους πελάτες του την ευκαιρία να δημιουργήσουν ακριβή διαγράμματα των εκδηλώσεων τους καθώς και να αναπαράγουν τρισδιάστατες απεικονίσεις του πως θα είναι η μελλοντική εκδήλωση που θέλουν να πραγματοποιήσουν μέσω του συνδυασμού των δύο προϊόντων της MeetingMatrix, Planview.NET και ActiveMatrix.NET.

Ξεκινώντας με μια γενική άποψη του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης στην ιστοσελίδα των ξενοδοχείων Pullman θα είναι σε θέση να κάνει πλοήγηση στα σχέδια των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου και να δει ψηφιακές εικόνες και περιγραφές των κύριων τομέων του ξενοδοχείου όπως το λόμπι, τα εστιατόρια, τα μπαρ και τις αίθουσες συνεδριάσεων. Εκείνοι που προγραμματίζουν εκδηλώσεις θα μπορούν να κάνουν κλικ σε μια συγκεκριμένη αίθουσα συνεδριάσεων για να δουν λεπτομέρειες σχετικά με την χωρητικότητα και να χρησιμοποιήσουν το καινοτόμο εργαλείο με το διάγραμμα της αίθουσας για να δημιουργήσουν μια εκδήλωση.

Ο Vincent Roux, Director of Sales Programs Meeting and Incentives για την Accor Hospitality δήλωσε «Η MeetingMatrix θα παρέχει στους πελάτες μας άμεσα και ακριβή σχέδια των εκδηλώσεων τους μέσω διαδικτύου με πολλές επιλογές και κάθε λεπτομέρεια. Για παράδειγμα εάν κάποιος πελάτης θέλει να δει πως είναι μια συγκεκριμένη αίθουσα για μια ειδική εκδήλωση ή κάποια συνάντηση, θα είναι σε θέση να το κάνει αυτό σε δευτερόλεπτα με την χρήση του διαδικτυακού εργαλείου και με εξαιρετικά επίπεδα ακρίβειας. Σε συνδυασμό με τρισδιάστατες απεικονίσεις μιας εκδήλωσης οι πελάτες μας θα γνωρίζουν επακριβώς τι μπορεί η Pullman να προσφέρει για αυτούς».

Ο Jmichaele Keller, MeetingMatrix International’s President και CEO είπε, «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με τα ξενοδοχεία Pullman. Πιστεύουμε ότι η πραγματική αξία του λογισμικού μας είναι η παροχή επαφής που η MeetingMatrix παρέχει μεταξύ της Pullman και των πελατών της».

Επιπλέον η MeetingMatrix International αναπτύσσει εργαλεία με διαγράμματα αιθουσών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν και στα άλλα brand της Accor.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024