Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΤελετή Αποφοίτησης του Alpine College
Παρουσίαση του Βραβείου Διακεκριμένης Ηγεσίας

Τελετή Αποφοίτησης του Alpine College

Το Alpine College, η Ελβετική Σχολή Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Διοίκησης στην Ελλάδα οργανώνει την 21η Τελετή Αποφοίτησης τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 στο ξενοδοχείο Hilton Athens. Στους ομιλητές […]

Το Alpine College, η Ελβετική Σχολή Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Διοίκησης στην Ελλάδα οργανώνει την 21η Τελετή Αποφοίτησης τη<...> Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:00 στο ξενοδοχείο Hilton Athens. Στους ομιλητές θα περιλαμβάνονται ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, CEO της healthCare cybernetics, ο οποίος θα αναφερθεί στη σημασία του Τουρισμού Υγείας ως τουριστικού προϊόντος, ο κ. Θέμης Τράκας, Senior Associate της HVS Global Hospitality Services στην Αθήνα, η δρ. Birgit Black, πρύτανης του εκπαιδευτικού συνεργάτη του Alpine, της Σχολής Διεθνούς Διοίκησης Ξενοδοχείων και Επιχειρήσεων DCT της Ελβετίας, και ο δρ. Phil Coleman, διευθυντής του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου της Ουαλίας

Η διοίκηση του Alpine θα έχει την τιμή να παρουσιάσει το Ετήσιο Βραβείο Ηγεσίας στον κ. Σταύρο Ανδρεάδη, πρώην πρόεδρο του ΣΕΤΕ. Το βραβείο αυτό επιβραβεύει ηγετικές προσωπικότητες από το χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού και αναγνωρίζει τη θετική συμβολή διακεκριμένων επιχειρηματιών με όραμα και αφοσίωση στη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας.

Στη φετινή Τελετή Αποφοίτησης 90 σπουδαστές θα παραλάβουν ελβετικά διπλώματα στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, τη Διοίκηση Συνεδρίων και Εκδηλώσεων και τη Μαγειρική Τέχνη από το DCT, ενώ άλλοι θα λάβουν τίτλους Bachelor’s (Hons) στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού, Bachelor’s(Hons), τη Διοίκηση Μαγειρικής Τέχνης και Master’s στη Διεθνή Ξενοδοχειακή και Τουριστική Ηγεσία από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας.

Η βιομηχανία της φιλοξενίας και του τουρισμού είναι πολύ ανθεκτική στις πιέσεις της οικονομικής κρίσης, και όπως τονίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού του ΟΗΕ σε έκθεση με τίτλο “Ο Δρόμος Προς Την Ανάκαμψη, “Ο τουρισμός και τα ταξίδια αποτελούν πρωταρχικό όχημα για τη δημιουργία απασχόλησης και την οικονομική ανάκαμψη”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024