Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Galaxy Bar του Hilton και η KLIK Records παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά τα κυριακάτικα

Το Galaxy Bar του Hilton και η KLIK Records παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά τα κυριακάτικα

Το Galaxy Bar του Hilton και η KLIK Records παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά τα κυριακάτικα events που αγαπήθηκαν από το κοινό. Τα “Famous in the City” πάρτυ φέρνουν κοντά σας […]

Το Galaxy Bar του Hilton και η KLIK Records παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά τα κυριακάτικα events που αγαπήθηκαν από το κοινό. Τα “Famous in the City” πάρτυ φέρνουν κοντά σας ξεχωριστούς καλλιτέχνες και μουσικές που θα σας κρατούν συντροφιά κάθε δεύτερη Κυριακή, από τις 8 το βράδυ, παρέα με το ουίσκυ Famous Grouse. Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου η “μουσική αυλαία” ανοίγει με τον Σεραφείμ Τσοτσώνη και special guest τη Γερμανίδα παραγωγό της Kompakt Records, Ada. Επίσης, στα επόμενα “Famous in the City” θα εμφανιστούν οι: Motorcity (C-ROCK), Manuel Tur, Ame, Anton Κubikov, (SCSI 9), Villa (Cosmic Balearic Beats / Eskimo), Martin Scharrenbroigh (Kompakt), Mikael Delta και πολλοί άλλοι. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024