Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο ερχόμενο Σάββατο το πρώτο διεθνές φόρουμ του Skal International

Το ερχόμενο Σάββατο το πρώτο διεθνές φόρουμ του Skal International

Διεθνές φόρουμ με τίτλο “Οι προκλήσεις της αειφορικής ανάπτυξης στον τουρισμό και πρακτικές εφαρμογές σε μεσογειακές χώρες” συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά το Skal International, σε συνεργασία με το Skal Ιταλίας […]

Διεθνές φόρουμ με τίτλο “Οι προκλήσεις της αειφορικής ανάπτυξης στον τουρισμό και πρακτικές εφαρμογές σε μεσογειακές χώρες” συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά το Skal International, σε συνεργασία με το Skal Ιταλίας και σε συμφωνία<...>με το θέμα της προέδρου, κυρίας Λίτσας Παπαθανάση σχετικά με την αειφορική ανάπτυξη στον τουρισμό. Το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2007 στο Μιλάνο, σε συνάρτηση με τη διεθνή τουριστική έκθεση του Μιλάνου.

Την έναρξη των εργασιών θα κάνει η πρόεδρος του Skal International, ενώ κεντρικοί ομιλητές του φόρουμ θα είναι ο κ. Eugenio Yunis, διευθυντής αειφορικής ανάπτυξης στον τουρισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού και ο κ. Arab Hoballah, επικεφαλής του κλάδου αειφορίας της UNEP. Ομιλητές θα υπάρχουν από την Ισπανία, την Ιταλία, την Κροατία, την Ελλάδα και την Τουρκία.

Μιλώντας για το φόρουμ στα ΜΜΕ της Ιταλίας η κυρία Παπαθανάση σημείωσε ότι πρόκειται για την “απαρχή πολλών εκδηλώσεων με το ίδιο θέμα κατά τη διάρκεια της προεδρικής της θητείας”, αφού όπως εξήγησε η αειφορία στον τουρισμό, ως είδος ανάπτυξης, είναι εφαρμόσιμο σε κάθε μορφής τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024