Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπιστολή του Π. Ψωμιάδη στον Μιχ. Χρυσοχοΐδη για το Πόρτο Καρράς
Νομαρχία Θεσσαλονίκης

Επιστολή του Π. Ψωμιάδη στον Μιχ. Χρυσοχοΐδη για το Πόρτο Καρράς

Επιστολή στον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα επενδυτικά σχέδια του επιχειρηματία κ. Κωνσταντίνου Στέγγου, όσον αφορά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς, έστειλε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. […]

Επιστολή στον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα επενδυτικά σχέδια του επιχειρηματία κ. Κωνσταντίνου Στέγγου<...>, όσον αφορά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς, έστειλε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Π. Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης ζητά από τον υπουργό να λάβει υπόψη τις προοπτικές για την τοπική οικονομία και να εξετάσει τις συγκεκριμένες επιχειρηματικές προτάσεις ώστε να μην χαθεί μια επενδυτική ευκαιρία για τη Χαλκιδική, καθώς “δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, όχι μόνο για τους επιχειρηματίες αλλά και για τους πολίτες της Χαλκιδικής, είναι κρίσιμο να εφαρμοστούν τα επενδυτικά σχέδια του συγκεκριμένου, αλλά και κάθε επιχειρηματία στην περιοχή, πάντα βέβαια υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις του νόμου.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

“Αγαπητέ κ. Υπουργέ,

Πληροφορήθηκα πριν από λίγες ημέρες τα επενδυτικά σχέδια του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Στέγγου όσον αφορά το ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς.

Δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, όχι μόνο για τους επιχειρηματίες αλλά και για τους πολίτες της Χαλκιδικής, αντιλαμβάνεστε ότι είναι κρίσιμο να εφαρμοστούν τα επενδυτικά σχέδια του συγκεκριμένου αλλά και κάθε επιχειρηματία στην περιοχή, πάντα βέβαια υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις του νόμου. Μια αποτυχία θα βάλει σε περιπέτειες μια από τις καλύτερες μονάδες στο χώρο του τουρισμού και θα σημάνει απώλεια πολλών θέσεων εργασίας.

Κατόπιν τούτων και λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα αλλά και τις προοπτικές για την τοπική οικονομία, σας παρακαλώ να εξετάσετε επισταμένως τις συγκεκριμένες προτάσεις και με ταχείς ρυθμούς ώστε να μην χαθεί μια επενδυτική ευκαιρία στη Χαλκιδική, γεγονός που θα έχει αρνητικές συνέπειες για την τοπική οικονομία. Σε κάθε περίπτωση, σας παρακαλώ να προωθείτε επενδυτικά θέματα με ταχείς ρυθμούς, καθώς όπως αντιλαμβάνεστε είναι ζωτικής σημασίας για τις τοπικές κοινωνίες”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024