Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυμμετοχή της ΕΤΟΑ Δήμου Αθηναίων σε τουριστική ημερίδα
Η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό: Πρόκληση ή αρχή μιας νέας εποχής;

Συμμετοχή της ΕΤΟΑ Δήμου Αθηναίων σε τουριστική ημερίδα

Την Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010 και ώρα 7.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου “Greece Chic” στο νέο κατάστημα FNAC στο Μοναστηράκι (Αιόλου & Μητροπόλεως). Στο πλαίσιο […]

Την Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010 και ώρα 7.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου “Greece Chic” στο νέο κατάστημα FNAC στο<...> Μοναστηράκι (Αιόλου & Μητροπόλεως). Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα συζήτησης “Η Εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό: Πρόκληση ή αρχή μιας νέας εποχής;”<, όπου οι καλεσμένοι και οι ομιλητές θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία του τουρισμού στην χώρα μας, ενώ θα αναπτύξουν όλες εκείνες τις αιτίες που προκαλούν την πτώση στην τουριστική κίνηση καθώς όμως και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την αύξηση των εσόδων της ελληνικής οικονομίας. Βασική ομιλήτρια της ημερίδας θα είναι η δρ. Κατερίνα Κατσαμπέ, δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών (ΕΤΟΑΑ). Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη για την καθιέρωση της Αθήνας ως ιδανικού προορισμού για όλη τη διάρκεια του έτους, η συμμετοχή της ΕΤΟΑΑ στην ημερίδα έχει ως στόχο την προβολή και προώθηση της εικόνας της Αθήνας ως αστικού και συνεδριακού προορισμού, προσδίδοντας μεγάλη βαρύτητα στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της πόλης.

Επιπρόσθετα, στη συζήτηση θα μετέχουν ο κ. Γιώργος Τζανάκης, dive Guide Greece, ο δημοσιογράφος κ. Αλέξανδρος Βέλιος, καθώς και Έλληνες οινοποιοί με επιλογή κρασιών: Κτήμα Γεροβασιλείου, Κτήμα Aλφα, Κυρ-Γιάννη, Κτήμα Χατζημιχάλη, Κτήμα Βιβλία Χώρα. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Φωκίων Ζαΐμης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024