Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑρης Σπηλιωτόπουλος: Αναζητούμε την ποιότητα στο ελληνικό τουριστικό προϊόν”
Εγκαίνια Crowne Plaza

Αρης Σπηλιωτόπουλος: Αναζητούμε την ποιότητα στο ελληνικό τουριστικό προϊόν”

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2008 από τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, Αρη Σπηλιωτόπουλο, τα εγκαίνια του πολυτελούς ξενοδοχείου Crowne Plaza. Πρόκειται για το πέντε αστέρων ξενοδοχείο της οικογένειας Μουσαμά (πρώην HolidayInn)…

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2008 από τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, Αρη Σπηλιωτόπουλο, τα εγκαίνια<...>του πολυτελούς ξενοδοχείου Crowne Plaza. Πρόκειται για το πέντε αστέρων ξενοδοχείο της οικογένειας Μουσαμά (πρώην HolidayInn), που βρίσκεται στην οδό Μιχαλακοπούλου και ξεκίνησε τη λειτουργία του ριζικά ανακαινισμένο πριν λίγους μήνες. Το κόστος της αναβάθμισης της μονάδος ανήλθε στα 14 εκατ. ευρώ.

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης στο χαιρετισμό του, επεσήμανε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ, για να δω το νεότερο πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης να ανοίγει τα φτερά του στο μεγάλο ταξίδι του Ελληνικού Τουρισμού. Είναι πολύ σημαντικό για μας, που προάγουμε την ποιότητα ως αναπόσπαστο και βασικό κομμάτι της νέας τουριστικής πολιτικής, να συνειδητοποιούμε πως τέτοια στολίδια δεν τονίζουν απλώς την στροφή της Ελλάδας στον ποιοτικό τουρισμό, αλλά δείχνουν και τη νέα νοοτροπία που διατρέχει όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν την τουριστική ανάπτυξη ως όραμα. Το ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens, χτισμένο σύμφωνα με τις αυστηρότατες προδιαγραφές της αλυσίδας Crowne Plaza και διαμορφωμένο ειδικά για να προσφέρει στους επισκέπτες του άριστη διαμονή και εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, πιστοποιεί τη στροφή του ελληνικού τουρισμού προς την ποιότητα και στις επενδύσεις και στις υπηρεσίες. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό, επειδή στον δύσκολο αγώνα που δίνουμε διεθνώς για την εδραίωσή μας μεταξύ των κορυφαίων προορισμών παγκοσμίως, η ποιότητα αποτελεί το μοναδικό όπλο μας. Η αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Crowne Plaza, η οποία ανήκει στον παγκοσμίως γνωστό όμιλο InterContinental Hotels Group, φημίζεται για αυτή την ποιότητα, καθώς και για τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες της. Πλέον όλοι οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν την πολυτέλεια και την άνεση που τους εξασφαλίζει το όνομα Crowne Plaza και στην Αθήνα. Και το πιο βασικό; Μπορούν να δουν ότι κάτι αλλάζει, ότι κάτι κινείται, ότι η Αθήνα, και κατ’επέκταση όλη η Ελλάδα, αποκτούν υποδομές που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Εκεί όπου εμείς θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά, είναι στο πεδίο της Ανάπτυξης με γνώμονα την πολυμορφία, την ποιότητα, τη βιωσιμότητα. Επιζητούμε την εξέλιξη ενός τουριστικού μοντέλου που βασίζεται σε άξονες άριστης ποιότητας, που μπορεί να χαρίσει την τέλεια εξειδίκευση, με εναλλακτικές μορφές τουρισμού, με οικολογικές ανησυχίες, με σεβασμό στον φυσικό μας πλούτο και με σύγχρονες, ευέλικτες υπηρεσίες. Έχουμε αρχίσει να εφαρμόζουμε αυτά τα πρωτοποριακά για την χώρα μας προγράμματα, ευελπιστώντας όχι σε άμεσα, φευγαλέα κέρδη, αλλά σε ουσιαστικούς δείκτες ανάπτυξης που θα φέρουν την Ελλάδα πιο κοντά στο πνεύμα του εικοστού πρώτου αιώνα. Βασικός τομέας της τουριστικής ανάπτυξης που επιδιώκουμε να παγιώσουμε, είναι και ο Τουρισμός πόλεων. Το λεγόμενο City Break, όπου ο επισκέπτης καλείται σε πολύ σύντομο διάστημα να γνωρίσει μια πόλη ή να συνδυάσει τον τουρισμό με τις επαγγελματικές δραστηριότητές του, μπορεί να στεφθεί από επιτυχία μόνο μέσα από τέτοιου είδους ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που συγκεντρώνουν τα πάντα. Το city break αποτελεί μια ολοένα αυξανόμενη τάση στην ευρωπαϊκή και την παγκόσμια αγορά. Οι υποδομές και οι υπηρεσίες ποιότητας αποτελούν την αδιαμφισβήτητη προϋπόθεση για να εδραιωθεί η Αθήνα ως προορισμός city break. Αυτός είναι ο στόχος μας: η ποιότητα μέσα από την οποία η Ελλάδα θα αναρριχηθεί σημαντικά στο παγκόσμιο τουριστικό σκηνικό.

Ο ελληνικός τουρισμός ταξιδεύει στο μέλλον και το μόνο που μένει σε όλους εμάς είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της νέας εποχής. Ας μην ξεχνάμε ότι ο τουρισμός είναι για την Ελλάδα εθνικός στόχος. Ο τουρισμός είναι παράγοντας ευημερίας, είναι το πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας.

Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ, για να δω το νεότερο πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης να ανοίγει τα φτερά του στο μεγάλο ταξίδι του Ελληνικού Τουρισμού. Είναι πολύ σημαντικό για μας, που προάγουμε την ποιότητα ως αναπόσπαστο και βασικό κομμάτι της νέας τουριστικής πολιτικής, να συνειδητοποιούμε πως τέτοια στολίδια δεν τονίζουν απλώς την στροφή της Ελλάδας στον ποιοτικό τουρισμό, αλλά δείχνουν και τη νέα νοοτροπία που διατρέχει όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν την τουριστική ανάπτυξη ως όραμα. Το ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens, χτισμένο σύμφωνα με τις αυστηρότατες προδιαγραφές της αλυσίδας Crowne Plaza και διαμορφωμένο ειδικά για να προσφέρει στους επισκέπτες του άριστη διαμονή και εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, πιστοποιεί τη στροφή του ελληνικού τουρισμού προς την ποιότητα και στις επενδύσεις και στις υπηρεσίες. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό, επειδή στον δύσκολο αγώνα που δίνουμε διεθνώς για την εδραίωσή μας μεταξύ των κορυφαίων προορισμών παγκοσμίως, η ποιότητα αποτελεί το μοναδικό όπλο μας. Η αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Crowne Plaza, η οποία ανήκει στον παγκοσμίως γνωστό όμιλο InterContinental Hotels Group, φημίζεται για αυτή την ποιότητα, καθώς και για τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες της. Πλέον όλοι οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν την πολυτέλεια και την άνεση που τους εξασφαλίζει το όνομα Crowne Plaza και στην Αθήνα. Και το πιο βασικό; Μπορούν να δουν ότι κάτι αλλάζει, ότι κάτι κινείται, ότι η Αθήνα, και κατ’ επέκταση όλη η Ελλάδα, αποκτούν υποδομές που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Εκεί όπου εμείς θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά, είναι στο πεδίο της Ανάπτυξης με γνώμονα την Πολυμορφία, την Ποιότητα, τη Βιωσιμότητα. Επιζητούμε την εξέλιξη ενός τουριστικού μοντέλου που βασίζεται σε άξονες άριστης ποιότητας, που μπορεί να χαρίσει την τέλεια εξειδίκευση, με εναλλακτικές μορφές τουρισμού, με οικολογικές ανησυχίες, με σεβασμό στον φυσικό μας πλούτο και με σύγχρονες, ευέλικτες υπηρεσίες. Έχουμε αρχίσει να εφαρμόζουμε αυτά τα πρωτοποριακά για τη χώρα μας προγράμματα, ευελπιστώντας όχι σε άμεσα, φευγαλέα κέρδη, αλλά σε ουσιαστικούς δείκτες ανάπτυξης που θα φέρουν την Ελλάδα πιο κοντά στο πνεύμα του εικοστού πρώτου αιώνα. Βασικός τομέας της τουριστικής ανάπτυξης που επιδιώκουμε να παγιώσουμε, είναι και ο Τουρισμός πόλεων. Το λεγόμενο City Break, όπου ο επισκέπτης καλείται σε πολύ σύντομο διάστημα να γνωρίσει μια πόλη ή να συνδυάσει τον τουρισμό με τις επαγγελματικές δραστηριότητές του, μπορεί να στεφθεί από επιτυχία μόνο μέσα από τέτοιου είδους ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που συγκεντρώνουν τα πάντα. Το city break αποτελεί μια ολοένα αυξανόμενη τάση στην ευρωπαϊκή και την παγκόσμια αγορά. Οι υποδομές και οι υπηρεσίες ποιότητας αποτελούν την αδιαμφισβήτητη προϋπόθεση για να εδραιωθεί η Αθήνα ως προορισμός city break. Αυτός είναι ο στόχος μας: η Ποιότητα μέσα από την οποία η Ελλάδα θα αναρριχηθεί σημαντικά στο παγκόσμιο τουριστικό σκηνικό.

Ο ελληνικός τουρισμός ταξιδεύει στο μέλλον και το μόνο που μένει σε όλους εμάς είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της νέας εποχής. Ας μην ξεχνάμε ότι ο τουρισμός είναι για την Ελλάδα εθνικός στόχος. Ο τουρισμός είναι παράγοντας ευημερίας, είναι το πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024