Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣυναγερμός ασφαλείας στο Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης
Αεροδρόμια

Συναγερμός ασφαλείας στο Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

Όλοι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από την αίθουσα αναχωρήσεων και θα πρέπει να περάσουν ξανά από τον έλεγχο ασφαλείας.

Η αίθουσα αναχωρήσεων στον τερματικό σταθμό 1 του Αεροδρομίου της Φρανκφούρτης εκκενώθηκε σήμερα μετά την είσοδο ενός άνδρα στην περιοχή αναχωρήσεων του αερολιμένα χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο πλήρης έλεγχος ασφαλείας από τον οποίο περνούσε, πιθανόν κατά λάθος, ανακοίνωσαν η Fraport, η διαχειρίστρια εταιρεία του αερολιμένα, και η αστυνομία.

Όπως αναμετέδωσε το ΑΠΕ/ΜΠΕ, όλοι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από την αίθουσα αναχωρήσεων και θα πρέπει να περάσουν ξανά από τον έλεγχο ασφαλείας, δήλωσε η εκπρόσωπος της Fraport.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία ανακοίνωσε ότι είναι ασαφές εάν το πρόσωπο αυτό, το οποίο δεν έχει βρεθεί, παραβίασε σκόπιμα τον έλεγχο ασφαλείας και εάν μετέφερε κάποιο απαγορευμένο αντικείμενο.

“Ο κύριος στόχος της εκκένωσης του χώρου είναι να διασφαλιστεί ότι ο τερματικός σταθμός είναι ασφαλής”, δήλωσε η εκπρόσωπος της Fraport. “Αυτή η παραβίαση του ελέγχου ασφαλείας στο τέταρτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ευρώπης που είναι και η έδρα της εταιρείας Lufthansa μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων”, πρόσθεσε.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024