Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέες διακρίσεις για τη MidEast από Royal Jordanian και Etihad
Τουριστικά γραφεία

Νέες διακρίσεις για τη MidEast από Royal Jordanian και Etihad

H MidEast βραβεύτηκε από τη Royal Jordanian και την Etihad Airways. Κριτήρια ήταν ο όγκος πωλήσεων καθώς και η σχέση συνεργασίας.

Η MidEast διακρίνεται και πάλι από τους συνεργάτες της με δύο νέες βραβεύσεις. Η πρώτη βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που παρέθεσε η Royal Jordanian στο Αμμάν της Ιορδανίας, για τα 50 χρόνια λειτουργίας της. Η αεροπορική εταιρεία έδωσε στη MidEast το τιμητικό βραβείο “Golden Partner” αναδεικνύοντάς την τόσο για τον όγκο πωλήσεων όσο και για την άριστη ποιότητα συνεργασίας.


Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια της MidEast, παραλαμβάνει το βραβείο “Abu Dhabi Top Producer” στην εκδήλωση της Etihad Airways.

Η δεύτερη βράβευση πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση της Etihad Airways, όπου η αεροπορική εταιρεία ξεχώρισε για πολλοστή φορά τη MidEast, δίνοντάς της, αυτήν τη χρονιά το βραβείο “Abu Dhabi Top Producer”.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια της MidEast, δήλωσε: “Είμαστε υπερήφανοι κάθε φορά που το έργο μας αναγνωρίζεται και βραβεύεται από τους συνεργάτες μας. Είναι επιπλέον ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς να λαμβάνουμε διακρίσεις από αεροπορικές εταιρείες – κολοσσούς των Αραβικών χωρών, μιας αγοράς για την οποία τρέφουμε ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση”.

Στη φωτογραφία, από την εκδήλωση της Royal Jordanian Airlines, η κα Μαρία Μούσμπε, διευθύντρια της MidEast, παραλαμβάνει το βραβείο “Golden Partner”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024